Vijf leuke dingen om te doen met een laserpen

Vijf leuke dingen om te doen met een laserpen

Zoals het oude gezegde luidt: veiligheid eerst. Dat geldt al helemaal bij het gebruik van laserlicht. Dit licht is namelijk tig keer zo sterk als een gloeilamp en daarmee ook gevaarlijk. Je zult je niet branden of erger als een laserpen op jou gericht staat, maar laserlicht in je ogen is toch echt schadelijk. Je kan nooit te veilig zijn. Nu dat uit de weg is, zetten wij vijf leuke dingen die je kunt doen met een laserpen op een rijtje.

 

#1: Sterren bekijken

Sterren kijken wordt nog leuker met een laserpen. Je kunt met een laser pointer namelijk zeer accuraat de sterren aanwijzen. Probeer het maar eens uit. Je laspern bereikt echt een ongekende verte. Bijzonder om te zien. Bijna net zo bijzonder als de sterrennacht.

 

#2: Presenteren

Moet jij weleens een presentatie houden? Zorg ervoor dat je toehoorders niet afdwalen, maar hun aandacht volledig op jou richten. Gewoon door met een laserpen belangrijke informatie aan te wijzen. Dat is zo bijzonder dat niemand durft weg te kijken van de informatie die jij aanwijst. Je bereikt je doel op effectieve én leuke wijze.

 

#3: Speel met je hond of kat

Honden en katten worden helemaal gek als ze een laserlicht zien. Ze vinden het simpelweg fantastisch! Speel met je hond of kat. De ene keer is het laserlicht op het plafond en daarna voor de neus van de hond of kat. Ze zullen niet weten waar ze het zoeken moeten. Zorg er wel voor dat je het laserlicht nooit in de ogen van je geliefde huisdier schijnt.

 

#4: Speel laser tag

Okay, dit is misschien ietwat kinderachtig maar het is zo leuk. Zelfs Barney Stinson in How I Met Your Mother speelt laser tag. Dat is natuurlijk niet zonder reden: het is nou eenmaal zo leuk. Je kunt laser tag spelen met vrienden als iedereen een laserpen heeft. Als je het helemaal af wilt maken, heb je natuurlijk software en hardware nodig. Maar ook zonder is het nog steeds erg leuk om te doen.

 

#5: Laser dansen

Deze is er met name voor de dames! Laser dansen is bijzonder, vrij gestoord, maar o zo leuk. Hoe het in zijn werk gaat? Simpel! Je hebt alleen een kristallen glas nodig. Richt je laser pointer op het kristal en voor je het weet heb je tientallen laserlichten om in te dansen. Je creëert snel en eenvoudig je eigen discobal!

 

Dit zijn zomaar vijf suggesties om te doen met je laserpen. Een laserpen heeft dan ook meerdere doeleinden. De één gebruikt het alleen bij presentaties en de ander koopt een laserpen puur voor de fun. Om te kunnen spelen met de hond of kat. Een miskoop is een laserpen dan ook nooit. Zeker als je naar de prijskaartjes van laserpennen kijkt.

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons