Duiven verjagen met een laserpen

Duiven verjagen

Heb je last van duiven op je erf? Met een laserpen kun je op een veilige en efficiënte manier de duiven verjagen. Duiven denken dat een laser een levend object is en schrikken daardoor snel en vliegen weg. Wij verkopen met regelmaat laserpennen aan boeren en mensen in de stad die te kampen hebben met veel duiven op en rondom het huis. Door ze met regelmaat te laten schrikken kun je ervoor zorgen dat de duiven elders onderdak zoeken. Dergelijke laserpennen zijn goedkoop en diervriendelijk, je doet de duiven er immers geen pijn mee.

Het beste is om een groene laser te gebruiken. Deze kun je namelijk zowel overdag als ’s avonds of ’s nachts gebruiken. Afhankelijk van wanneer je duiven wil verjagen kun je de laser dan naar wens gebruiken. Door de groene kleur is de laserstraal goed te zien en zullen de duiven snel schrikken en kun je de duiven eenvoudig verjagen met de laser. Wij hebben verschillende laserpennen in ons assortiment die geschikt zijn voor deze toepassing, neem dus gerust een kijkje tussen al onze groene laserpennen.

Duiven kunnen lastig zijn te verjagen en afhankelijk van de sterkte van de laser kun je van ver ook resultaat boeken. Echter moet je met een laserpen boven de 50 mW wel oppassen waar je schijnt. Deze laserpennen zijn enorm sterk en moeten verantwoord worden gebruikt. Een sterke laserpen heeft wel een mooie reikwijdte van zo’n 500 meter, zo kun je duiven dus prima van het dak of van het erf jagen zonder dat je er heel dicht bij in de buurt moet zijn. Voor meer informatie over onze verschillende laserpennen kun je het beste in de categorie groene laserpennen of professionele laserpennen kijken. Daar zit ongetwijfeld een laserpointer bij die aan jouw eisen voldoet.

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons