Spelletjes met laserpennen

Spelletjes met laserpennen

Laserpennen worden voor diverse doeleinden gebruikt, maar er zijn ook leuke spelletjes die je kunt doen met een laserpen. Hieronder hebben we drie voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Figuren op de muur

Met de diverse kleuren laserpennen kun je leuke figuren projecteren op de muur. Misschien niet volledig inkleuren, maar je kunt wel middels spiegels en glazen een leuk effect op de muur realiseren. Misschien kun je iets als ‘pictionairy’ of ‘draw it’ op de muur doen met lasers. Geeft een leuke draai aan het spelletje en verplicht de spelers een flinke dosis creativiteit los te laten. Verder kun je leuk tekenen op de muur zonder daarbij de muur te voorzien van krijt of stift dat later nauwelijks van de muur is te krijgen. Een alternatief voor hen die graag tekent misschien?

Star Wars scene naspelen

Iedereen heeft wel eens nagedacht over de mogelijkheid een ‘lightsaber’ te hebben. En dan een echte natuurlijk. Met de laserpen zou je een leuke scene na kunnen spelen van Star Wars. Of je eigen scene maken natuurlijk. Laserpennen komen toch wel het dichtste bij een gewenste ‘lightsaber’.

In combinatie met LEGO

Lego heeft zo zijn charmes en ook laserpennen zouden leuk toegepast kunnen worden in de wondere wereld der LEGO. Wellicht een laserpen of twee als alarmsysteem voor een huisje of kasteel van LEGO. Misschien kun je een scene naspelen uit een film of kun je de laser wederom als ‘lightsaber’ gebruiken. De groene laserpen geeft je bijvoorbeeld opties om het LEGO wat meer tot leven te brengen. Zolang je fantasie het toelaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat is het mooie van dergelijk speelgoed.

 

Dit zijn natuurlijk slechts ideeën en misschien vind je het maar niets. Toch zou het ons niets verbazen als je nu op een beter idee bent gekomen. Heb je toch nog wat inspiratie op kunnen doen dankzij ons. Graag gedaan!

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons