Trucjes met laserpennen

Trucjes met laserpennen

De laserpen is populair onder jeugd. Je kunt er van ver mee op objecten schijnen, maar je kunt er ook leuke trucjes mee doen. Zo kun je bepaalde effecten realiseren, maar kun je ook via-via schijnen. De laserpen is niet alleen voor het aanwijzen van bepaalde informatie of het meten van objecten, oppervlaktes en andere zaken in de bouw. Lasers kunnen erg handig zijn, maar zijn ook recreatief erg leuk. Zo kun je visueel veel zaken immiteren met een laserpen. Denk aan een lasso in het donker of aan bepaalde letters uitbeelden. Zolang je fantasie het toelaat kun je het vast en zeker proberen.

 

Fotografie

Zoals we hierboven al even aan hadden gegeven kun je bijvoorbeeld een lasso immiteren of kun je letters of hele woorden spellen. In het donker en met de juiste instellingen op je fotocamera kun je leuke effecten realiseren. Zo kun je met diverse kleuren laserpennen een woord of een tekening maken, deze vastleggen op camera en zo je vrienden versteld doen staan.

 

Lasershow

Je zou een eigen lasershow kunnen opzetten met diverse soorten, maten en kleuren lasers. Doorgaans zijn de blauwe, groene, paarse en natuurlijk de rode laserpen daar onderdeel van. Het zijn de meest populaire en meest voorkomende kleuren, maar geven je ook het gewenste feestelijke effect. Samen met je vrienden kun je vast en zeker bedenken hoe je een lasershow nóg leuker kunt maken. Juist. Door er helemaal zelf één te choreograferen.

 

De laserpen heeft misschien niet als officieuse doeleinde dat het recreatief in wordt gezet. Toch kan er van alles mee gedaan worden. Laat je fantasie de vrije loop en wij weten zeker dat je je kunt vermaken met bovenstaande. Misschien kom je zelfs wel op een beter idee. Dat mag uiteraard, wij hopen in elk geval dat je veel plezier hebt. Succes!

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons