gevonden op youtube: laserman

Spectaculair filmpje over ‘laserman’, een show van Disney!

Met laserpennen kunnen lichteffecten bereikt worden die met gewoon licht niet bereikt kunnen worden. Dit komt omdat een laserstraal de enige lichtbundel is die zo coherent is dat de zichtbaarheid dusdanig verhoogd wordt. Deze lichteffecten zorgen in veel shows voor spektakel en enthousiasme.

Lasers in lasershows zijn in alle kleuren te gebruiken, zolang ze binnen het zichtbare spectrum vallen. Dankzij de goede zichtbaarheid van laserstralen kan er bij veel feesten een volledige ruimte vermaakt worden met de effecten van de laserstralen. In het filmpje is een show te zien die uit is gevoerd bij Disney Californië, genaamd Laserman.

 

Laserman

Bij een show als Laserman wordt er met de laserstraal gespeeld. Deze show is een complete choreografie die wordt ondersteund met trucjes begeleid op muziek. De trucs worden uitgevoerd door een man in een pak dat opgelicht wordt met lasers. Tevens maakt hij gebruik van de laserstralen om het publiek te vermaken. Met behulp van zijn speciale pak kan hij de lasers alle richtingen opsturen, tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek.

Tijdens de show wordt gebruik gemaakt van onder andere de rode, groene en blauwe laserstraal. Deze stralen komen niet vanuit één punt, want er wordt tijdens dergelijke shows gebruik gemaakt van meerdere laserpenen.

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons