Lasergamen met je laserpen

Lasergamen met je laserpen

Af en toe krijgen wij de vraag of onze laserpennen ook geschikt zijn om mee te lasergamen.

 

Lasergamen is een actief spel dat met meerdere mensen gespeeld wordt. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen door middel van een laserstraal. De tegenstander kan uit worden geschakeld met behulp van een lasergeweer dat gericht moet worden op het pak van de tegenstander. Uit het geweer komt een zwakke laserstraal die eigenlijk niet gebruikt wordt om te schieten. Dit gebeurt namelijk met een infraroodstraal die niet waar te nemen is met het menselijk oog. Het pak van de tegenstander kan deze stralen opvangen en geeft een signaal wanneer men beschoten is.

 

Wat is lasergamen?

Het lasergamen gebeurt in een arena, welke zowel indoor als outdoor kan zijn. Tijdens het spel zijn meerdere spelers actief in het veld. De spelers kunnen individueel spelen, maar ook opgedeeld zijn in twee of meerdere teams. De kleur van het team is dan zichtbaar op het pak. Een potje lasergamen kan dienen als bedrijfsuitje, kinderfeestje of teamuitje. Iedereen kan namelijk meedoen aan dit leuke en actieve spel.

 

Tijdens het spelen wordt je score bijgehouden. Zo is dus aan het eind van elke ronde zichtbaar hoeveel punten je gescoord hebt. Tevens kun je zien wie je hebt afgeschoten, maar ook wie jou heeft geraakt.

 

Onze laserpennen zijn dus niet geschikt om mee te lasergamen!

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons