Wat kun je doen met een combi laserpen?

Wat kun je doen met een combi laserpen?

Wil je graag een laserpen, maar vind je het lastig om een kleur te kiezen? Dan is het wellicht een optie om een combi laser aan te schaffen. Een combi laser bevat twee kleuren laser pointers. Dit zijn bijvoorbeeld een rode en groene laser in één.

 

Een laserpen voor elke gelegenheid

Het grote voordeel van een combi laser is, dat je voor elke gelegenheid weer een andere kleur laserpen kunt gebruiken. Als je een presentatie moet geven, kun je bijvoorbeeld kiezen voor rood. Wanneer je met je huisdier wilt spelen is paars of rood een goede optie. Als je ver wilt schijnen, bijvoorbeeld in de lucht naar de sterren dan is groen of paars weer een goede kleur.

 

Twee of drie pennen tegelijk gebruiken

Het is natuurlijk ook mogelijk om twee of drie pennen tegelijk te gebruiken. Dit kan je doen als je een soort tekening in de lucht ermee wilt maken of een bepaald effect wilt realiseren. Zo kan je er figuren of woorden mee in de lucht schrijven en hier prachtige foto’s van maken.

 

Verschillende combi-lasers

In onze webshop vind je verschillende combi-lasers. Deze combi-lasers zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Een combi-laser gaat niet zomaar kapot en je hebt er dus een lange tijd plezier van. Als je bij ons online een combi-laser bestelt dan wordt deze binnen een tot enkele dagen gratis bij je thuisbezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons