Laserpen als presentatie-hulpmiddel

Laserpen als presentatie-hulpmiddel

Presenteren is iets dat we bijna allemaal wel eens hebben gedaan, maar wanneer je met regelmaat presenteert dan kun je daarvoor diverse hulpmiddelen gebruiken. Een van die hulpmiddelen is de laserpen, maar welke laserpen is nou eigenlijk het beste om mee te presenteren? Hieronder geven we een aantal eisen waaraan zo’n laserpen moet voldoen:

 

  • Je moet er verschillende functies op afstand mee kunnen activeren. Je wilt immers niet én een laserpen én een klikker voor de PowerPoint presentatie vasthouden. Vaak heb je ook een hand nodig voor de microfoon.
  • De laserpen heeft een goede zichtbaarheid, dus wanneer je voor een grotere groep presenteert is een groene laserpen beter dan een rode laserpen. Die laatste gebruik je voornamelijk voor de wat kleinere groepen in relatief kleine ruimtes.

 

Laserpennen zijn enorm handig en ze worden met regelmaat tijdens presentaties gebruikt. Zo komt de informatie die je vertelt vaak beter over en kun je sneller aanwijzen wat je bedoeld en waar je het over hebt. Je creëert een stukje interactie die je anders niet zou hebben met je publiek en interactie is een van de belangrijkste dingen tijdens presentaties. Hoe intrigeer je jouw publiek? Hoe hou je je publiek geïnteresseerd? Met de laserpen heb je een antwoord op deze vragen.

 

Zoek je een laserpen die je kunt gebruiken voor PowerPoint presentaties? Onze Laserpen Presenter werkt uitstekend samen met Windows en Mac en kost maar €17,99. Met deze laserpen kun je ook draadloos naar de volgende slide scrollen. Kortom het beste hulpmiddel voor iedere spreker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons