Het ontstaan van onze laserpen webshop

Onze website is opgericht in februari 2011 door Tim Buikema. In die periode runde hij meerdere webshops. Door zijn interesse in laserpennen wou hij deze gaan verkopen.

Binnen korte tijd was de webshop inclusief alles wat hierbij komt kijken gereed, het enige wat nog ontbrak was een assortiment. De eigenaar van Laser-Lamp heeft toentertijd besloten te gaan starten met slechts één product, een simpele rode laserpointer. Dit bleek een schot in de roos en de bestelling kwamen in groten getale binnen.

 

Laserpen in meerdere kleuren

Het assortiment is de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. Als eerste werden er meerdere kleuren laserpennen toegevoegd. Rode lasers, groene lasers, en later zelfs een paarse laserpen. Inmiddels werden er ook diverse groothandels aangesproken om zodoende een nog ruimer assortiment te kunnen aanbieden. Dit heeft geresulteerd in verschillende uitvoeringen van de welbekende laserpen. Hierbij kan gedacht worden aan sleutelhangers, laserpennen met een ingebouwde styluspen en zelfs duo lasers. Het is zelfs mogelijk om een zogenaamde discolaser te bestellen voor slechts €49.99! Deze komt heel dicht bij een professionele discolaser in is ideaal voor feestjes en partijen.

 

Professionele laserpennen

De afgelopen jaren is de laserpen steeds populairder geworden, de vraag naar sterkere lasers is hier een gevolg van. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen heeft onze webshop een gevarieerd aanbod aan professionele lasers op de website staan. Deze lasers hebben een vermogen tot wel 200mw. Let wel, deze lasers kunnen enkel verkocht worden indien men een kvk-nummer kan overleggen.

 

Optimalisatie en service

Het team achter Laser-Lamp staat nooit stil. Ook de laatste tijd is er nog een hoop veranderd. Zo is in 2014 de hele website onder handen genomen om de klant nog beter tot dienst te kunnen zijn. Daarnaast is het bestelproces geoptimaliseerd waardoor de klant het product de volgende werkdag in huis heeft, mits voor 17.30 uur besteld. Ook zijn er alternatieve betaalwijzen toegevoegd zoals PayPal en MrCash.

Laser-Lamp zal altijd proberen u zo goed mogelijk te helpen. Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft kunt u contact opnemen via info@laser-lamp.nl