Presenteren met een laserpen

Presenteren met een laserpen

Bij een presentatie kan het handig zijn om gebruik te maken van een laser. Zo kan er makkelijker van afstand bepaalde dingen uitgelicht worden op een bord of scherm. Het publiek kan door het duidelijke licht van een laser ook goed degene die presenteert volgen. De bewegingsvrijheid van de presentator is hierdoor vele malen groter.

 

De meeste lasers die gebruikt worden bij presentaties als presenter hebben een bereik van zo’n 10 meter, maar er zijn ook laser presenters met een bereik van wel 15 meter. De straal die uit de laser komt is gebruiksvriendelijk en zeer duidelijk. Vaak wordt er gekozen voor een groene laser, maar ook een rode laser is populair bij presentaties. De groene kleur van de laserstraal is namelijk het best zichtbaar voor het menselijk oog.

 

De laser presenter

Een laser presenter  ligt makkelijk in de hand en is eenvoudig te bedienen. De bedieningspaneeltjes op de presenter zijn eenvoudig te lezen en te gebruiken, terwijl er een heel groots effect bereikt kan worden met een laser, de presentatie zal namelijk meer in controle blijven. Het paneel kan met één vinger bediend worden, dus geen getob tijdens een presentatie met misklikken of dubbelklikken.

 

In de laser presenter zit een batterij ingebouwd. Vaak is er gewerkt met energiebesparende technologie, waardoor de

Dit bericht is gepost in Overig. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons