Lasershows maken doe je gewoon thuis

Lasershows

Dit keer geen artikel over laserpennen. Lasershows zijn een prachtig schouwspel waarbij het laserlicht in een vooraf bepaalde formatie een ruimte verlicht. Dit met als doel het creëren van sfeer op diverse evenementen zoals festivals en dance feesten. Lasershows kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Mogelijkheden

Lasershows kunnen compleet op maat worden gemaakt door professionele bedrijven. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om het laserlicht synchroon te laten lopen met de beat van de muziek. Ook is het een optie om doormiddel van laserlicht figuren, letters of zelfs een animatie te projecteren op gebouwen. Dit soort shows zijn voornamelijk voor grote feesten, bedrijfsopeningen, reclames, bruiloften et cetera. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

 

Lasershows kunnen ook als alternatief dienen voor vuurwerkshows. Op plekken waar de omstandigheden niet geschikt zijn voor een vuurwerkshow kan een lasershow uitkomst bieden. Ook hebben diverse gemeenten in Nederland al geopperd om met oud & nieuw een lasershow in combinatie met een vuurwerkshow te organiseren. Dit zou dan als alternatief moeten dienen voor het consumentenvuurwerk.

 

Zelf een lasershow maken

Professionele lasershows worden ontworpen en uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven. Hier gaat ontzettend veel tijd en werk in zetten en daar hangt vanzelfsprekend ook een aardig prijskaartje aan. Even een lasershow boeken voor een huisfeest is dus niet ideaal. Gelukkig is het wel mogelijk om zelf om kleine schaal een lasershow te geven! Discolasers zijn hier zeer geschikt voor. Deze lasers zijn speciaal ontworpen voor particulier gebruik en doen niet onder voor een professionele laser qua opties. Zo is het mogelijk om de figuren in te stellen, de snelheid te regelen en sommige versies hebben zelfs de optie om synchroon te lopen op de beat. Wij hebben zo’n discolaser in het assortiment voor €49.99!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons