Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

rode laser met 5 figuurtjes

Niet meer leverbaar rode laser met 5 figuurtjes

Rode laser met vijf figuurtjes

Dit product is helaas niet meer leverbaar.

Deze rode laser is vooral geschikt om mooie figuurtjes te maken.  Er kunnen liefst 5 figuurtjes ontstaan door deze laser en dat is heel leuk om te zien. Een voorbeeld van een figuurtje is een spin. Die zit er door de laser ook heel echt uit. Andere voorbeelden van figuurtjes die je kunt maken met deze rode laser zijn een ster en een vlinder. 

Vooral voor kinderen, die het leuk vinden om met zo’n laserpen te spelen, is dit een aanrader. Het gaat bij deze laserpen niet om de lange straal die de laser uitstraalt, maar om de mooie dingen die je kunt laten zien door een laser. De reikwijdte is 200 tot 400 meter en dat is zeker ver genoeg voor deze laserpen.  Bij deze laserpen heb je, net als bij veel andere laserpennen, knoopcel batterijen nodig.

Verder is het nog van belang om te weten dat deze rode laser in de tweede klasse valt. Dat betekent dat hij niet zo heel fel is en dus ook niet voor gevaar kan zorgen.

 

Kleur van deze laser

Je hebt bij dit product de keuze uit een rode, groene of paarse laserpen. Het gaat dan om de buitenkant van de pen. De figuurtjes zullen bij alle drie de laserpennen in het rood verschijnen. Het is dus aan je om te bepalen aan welke laserpen je de voorkeur geeft. De prijs van deze rode laser met 5 figuurtjes is €6,99. Het is leuk om deze laserpen bijvoorbeeld als cadeau aan uw kind te geven,

maar je kunt natuurlijk ook deze laserpen zelf houden. Het is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen is deze laserpen een goede optie. Als je van mooie figuurtjes houdt dan moet je deze laserpen zeker eens proberen. Het is iets heel anders dan de andere laserpennen!

Met vijf figuren in één laserpen kun je een hoop plezier beleven. Met dank aan de vijf figuurtjes verveel je je in elk geval niet gauw met je laser en kun je het aanwijzen en het spelen met je laser een stuk leuker maken.

 

Welke vijf figuren vind je in deze laserpen?

Ster

Met de ster kun je de muur omtoveren tot een magische sterrenhemel waarin één ster domineert en zichtbaar is. Een duistere nacht, met een mooi lichtpuntje. De ster. Hartstikke leuk om kinderen mee te vermaken of gewoon om het traditionele lichtstraaltje van de laserpen te vervangen met.

 

Octopus

De octopus is een gek dier en zien we niet zo heel vaak in ons land. Het is dus wel leuk om de octopus zo nu en dan tevoorschijn te toveren met de laserpen.

 

Mier

Mieren vinden we overal en nu kun je ze zelf op de muur laten wandelen door met de rode laserpen de mier op de muur of het plafond te presenteren. Ah! Een rode mier!

 

Vlinder

Vlinders zijn magische wezentjes en het is leuk om ze rond te zien fladderen. Rode vlinders zien we in Nederland niet al te vaak, maar met deze rode laserpen kun je de vlinder zonder problemen tevoorschijn toveren.

 

Traditionele rode straal

Natuurlijk beschikt deze laserpen ook over de traditionele lichtstraal en kun je de laserpen ook gewoon op traditionele wijze gebruiken.

Laser
Batterijen3x knoopcel (inclusief)
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse2
Reikwijdte350 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalNee (figuurtjes uiteraard wel)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: ROOD-5fig
  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar
  • €6,99
  • Excl. BTW: €5,78
  • 2 of meer €6,50
  • 3 of meer €5,50

Tags: laserlampjes, rode laser met 5 figuurtjes, rood-5fig