Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Rode laserpen met aan/uit knop

Tijdelijk uitverkocht Rode laserpen met aan/uit knop

Rode laserpen met vaste aan/uit knop

Deze rode laserpen heeft een vaste aan/uit knop, dit houdt dus in dat je het knopje om de laserpen aan te zetten niet constant hoeft in te drukken. Deze laser wordt geleverd in een mooi doosje met gratis batterijen.

Lasers bestaan al geruime tijd en wie de laser nou precies heeft uitgevonden, dat weet eigenlijk niemand. Er valt te discussiëren over de origine van de laserpen, maar uiteindelijk zijn we wel een belangrijk stukje techniek rijker geworden dankzij de ideeën en uitvindingen van o.a. Einstein, Gould en Maiman. Drie van de uitvinders en denkers van deze wereld die in verband worden gebracht met de uitvinding van de laserpen. Sinds de jaren negentig zijn lasers min of meer mainstream en zijn er een hele hoop verschillende soorten laserpennen op de markt gekomen.

 

Gebruik van deze laserpen

De laserpennen die wij verkopen, zoals de rode laserpen met aan/uit knop, worden veelal gebruikt door leraren, speakers en nog veel meer mensen uit diverse branches. Er zijn natuurlijk een hele hoop scenario’s te bedenken waarin de laserpen een handig voorwerp kan zijn. Zo wordt de laserpen ook veelal als relatiegeschenk weggegeven.

Wist je trouwens dat het woordje laser eigenlijk een acroniem is dat staat voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? Het omschrijft hoe een laser werkt, namelijk dat het licht uit de laser wordt versterkt door elektromagnetische straling.

 

Geschiedenis

Wist je ook dat de laser al werd toegepast in de missie naar de maan van Apollo 11? De astronauten gebruikten de laser toen om de afstand tussen de maan en de aarde te meten. Andere praktische voorbeelden van de laser is die in barcode scanners in de supermarkt. Laserpennen vinden we in allerlei gekke toepassingen, maar de laserpennen die wij hier verkopen zijn natuurlijk het meest geschikt voor presentaties en relatiegeschenken.

 

Kleur laserpenRood
Reikwijdte4000-4500 meter
Zichtbare straalJa (in het donker)
Batterijen2x AAA
Vermogen<1mW
Golflengte650nm
Laserklasse2

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: R-SWITCH
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €24,99
  • Excl. BTW: €20,65

Beschikbare opties:

Tags: aan-uitknop