Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Laser met balpen & led

Niet meer leverbaar Laser met balpen & led

Laser met balpen & LED

LET OP: deze laserpen is vervangen door de 4 in 1 laserpen. Wij hebben dit product vervangen omdat de kwaliteit van deze laser niet goed genoeg was volgens ons. Dit product viel namelijk snel uit elkaar.

Deze laserpen is niet alleen een laser, je kunt hem ook nog gebruiken als balpen en dus bijvoorbeeld mee naar school nemen. Naast de extra functie van een balpen is deze laserpen ook nog geschikt als sleutelhanger. Je hebt bij deze laserpen dus eigenlijk 3 dingen in 1 en dus hoef je die 3 dingen niet meer los van elkaar mee te nemen.

 

Functies van deze laser

Vooral de functie van sleutelhanger is makkelijk. Je raakt je sleutels daardoor niet meer zo snel kwijt, omdat je er ook mee schrijft en hem dus bijna altijd bij je hebt. Bij deze laserpen kun je geen laserstraal uitstralen, maar een stip. Dat klinkt een stuk minder leuk, maar dat is het zeker niet. Een stip kan namelijk een heel mooi effect geven en is iets heel anders dan een straal.

De reikwijdte van deze laserpen is 400 tot 600 meter, dat hangt vooral af van de omgeving. De stip van deze laserpen is goed te zien in het donker, maar ook bijvoorbeeld in de mist of in een rokerige omgeving. Het maakt dus niet echt waar je deze laserpen gebruikt, je ziet hem bijna altijd wel.

Deze laser met balpen en LED is te koop voor €6,99. Goedkoper kan bijna niet, vooral omdat je met deze laserpen verschillende dingen kan.  Als je bijvoorbeeld in de winkel een losse balpen wilt kopen dan ben je dit bedrag vaak al kwijt. Hier krijg je er dan ook nog een mooie laser en LED bij. Voor kinderen is deze laserpen een hele goede optie. Die moeten dagelijks naar school en hebben dus altijd een balpen nodig. Maar niet alleen een balpen, ook een sleutelhanger is handig omdat ze meestal met de fiets naar school gaan.

Schrijven is één ding, kunnen zien in het donker met een lichtje is een tweede. Om daar dan ook nog eens een laser aan toe te voegen is vrij geniaal. Want dan heb je nu de meest complete tool voor iedere onderwijzer, presentator of ijverige student. Degene die deze laserpen heeft bedacht, dacht wel heel letterlijk na over de ‘laser’ en de ‘pen’.

 

Balpen

Een balpen is een soort pen waarmee een balletje of kogeltje de inkt overbrengt op papier. Onze zuiderburen noemen de balpen ook wel een kogelpen of ballpoint. De uitvinder van de balpen komt uit Hongarije en heet László Bíró. Hij was zat van alle vlekken en krassen van de vulpen en bedacht een oplossing. In tegenstelling tot de balpen weten we eigenlijk niet wie de laser heeft uitgevonden.

 

Uitvinder van de laser een raadsel

Wie we de uitvinder kunnen noemen van de laser is niet duidelijk. Er gaan verschillende theorieën rond over de eigenlijke uitvinder van de laser, waar de laserpen natuurlijk uiteindelijk is voortgekomen. Het idee van de laser is afkomstig uit het brein van niemand minder dan Albert Einstein. Hij bedacht het concept en zette het op papier, maar maakte nooit een fysiek exemplaar. In 1960 wist Maiman wel een werkzame fysieke laser te maken met behulp van een robijn. Enkele jaren later probeerde Gould het concept van de laser te pattenteren, maar geen van deze mannen is officieel de uitvinder van de laser. Deze is officieel ‘onbekend’.

Hadden ze ooit gedacht dat de laser in de vorm van een laserpen zou bestaan, vast niet. Laat staan in combinatie met andere lichtvormen en schrijfgerei.

 

Kleur laserRood
Reikwijdte400-600 meter
Zichtbare straalNee (alleen stip)
BatterijenKnoopcel (inclusief)
Vermogen<5mW
Golflengte650nm
Laserklasse3A

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: ROOD-penled
  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar
  • €4,99
  • Excl. BTW: €4,12
  • 3 of meer €3,99

Tags: laser met balpen led, laserlampjes, rood-penled