Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen met vijf opzetstukjes

Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen met vijf opzetstukjes

Groene laserpen met vijf opzetstukjes

Deze groene laserpen is zowel zonder als met de 5 opzetstukjes te gebruiken. Dat maakt deze laserpen zo uniek, want je bepaalt daardoor zelf welk patroon deze groene laserpen maakt. Door de opzetstukjes te combineren kun je tot wel 20 verschillende patronen maken. Natuurlijk is deze groene laserpen ook gewoon met de welbekende standaard stip te gebruiken.

 

Populariteit van de groene laserpen

Groene laserpennen zijn razend populair, voornamelijk door de vele mogelijkheden van dit soort pennen. Het menselijk oog is gevoelig voor groen licht, hierdoor het lijkt alsof het toch al zo felle licht nog veel feller is. In het donker kun je de gehele laserstraal zien.

Hierdoor kun je een eigen lasershow geven met hele mooie vormen die overal zichtbaar zijn. Vooral de 5 opzetstukjes en de enorme reikwijdte van 4.00 tot 4.500 meter maakt deze pen uitstekend geschikt daarvoor.

De opzetstukjes kun je heel eenvoudig op de laserpen draaien en zijn er ook heel gemakkelijk weer af te halen. In een handomdraai heb je derhalve weer een ander patroon.

Deze supersterke groene laserpen wordt geleverd inclusief gratis opbergdoosje en gratis 2 AAA batterijen. Je kunt na ontvangst dus direct aan de slag!

 

Zit er verschil tussen de laserpen en laserpointer?

Laserpennen en laserpointers, wat is nou eigenlijk verschil tussen beide? Simpel gezegd is er eigenlijk geen verschil, anders dan een manier om hetzelfde apparaat anders te omschrijven. Dit gebeurt wanneer de toepassing van het apparaat veranderd.

Een laserpen omschrijft het algemene voorwerp en de laserpointer omschrijft de laserpen die wordt gebruikt om iets aan te wijzen. Dit kan een ster, een schoolbord of een bewijsstuk in een politiezaak zijn. De laserpointer is een alom gebruikte omschrijving wanneer de laserpen wordt gebruikt voor een van de genoemde toepassingen.

Het is simpelweg een laserpen die wordt gebruikt als aanwijsstok. Dat is kort gezegd het enige verschil tussen de ‘twee’.

Laserpennen en laserpointers hebben vergelijkbare vormen en zijn veelal gevormd als een balpen. Ze zijn langwerpig, gehuld in stalen buisjes en bedoeld als aanwijsstok. Op z’n Engels, een pointer. Et voilà, de laserpointer.

Van sterrenkundigen en onderwijzers tot zakelijke cadeaus en gebruik door jonge pubers. In vele kleuren beschikbaar en in dit geval in de groene kleur. Er zijn talloze mogelijkheden, maar welke mogelijkheden zie jij voor je?

 

Presenteren met de groene lichtstraal

Groen is twintig keer beter zichtbaar voor het menselijk oog dan rood. Daarom wordt de groene laserpen veelvoudig gebruikt tijdens presentaties en door astronomen om bepaalde sterren en planeten aan te wijzen. Op een afstandje is de groene lichtstraal nog steeds erg goed te zien en dus ideaal voor presentaties in grote zalen voor groot publiek.

Verder is het natuurlijk fijn dat je tijdens je presentatie wat meer bewegingsvrijheid geniet. Voor kleinere zalen is een rode laserpen het beste gereedschap.

Laser
Batterijen2x AAA
Golflengte532nm
Kleur laserGroen
Laserklasse2
Reikwijdte4000-4500 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in het donker)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: Groen5
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €19,99
  • Excl. BTW: €16,52
  • 3 of meer €17,50

Tags: groen5, groene laserpen met vijf opzetst, groene lasers