Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen 2in1

Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen 2in1

Groene laserpen met één opzetstukje

LET OP: Deze laserpen heeft één opzetstukje, voor €2,50 meer heeft u vijf opzetstukken. Zie dit model.

Deze 2-in-1 laserpen kan meer dan enkel een groene stip produceren. Door het meegeleverde opzetstukje kan een grote diversiteit aan patronen en figuren geprojecteerd worden. Het opzetstukje is namelijk met de hand in te stellen zoals u dat wilt.

Groen is verder een prachtige kleur die voor het menselijk oog erg goed waarneembaar is. Een groene laserstraal is zelfs 60x sterker dan een rode laserstraal die hetzelfde vermogen heeft!

De laserpen is uiteraard van hoge kwaliteit, dit exemplaar is afgewerkt met een handige antislip coating voor optimale grip. Een luxe opbergdoos en de batterijen voor de laserpointer worden meegeleverd zodat u direct aan de slag kan met uw eigen lasershow!

 

Een laserpen in de basis uitgelegd

Laserpennen dan wel laser pointers worden voor diverse doeleinden gebruikt. Tijdens presentaties, forensisch onderzoek en astronomie zijn laserpennen een veel gebruikt stukje gereedschap. Je kunt ook hele leuke spelletjes spelen met de laserpen. Hoe werkt een laserpen eigenlijk? We leggen het hieronder versimpeld uit.

Om een laser te kunnen maken heb je een grote collectie atomen nodig die de energie opwekken die nodig is om de laser tot stand te laten komen. Zodra een van deze collectie atomen in aanraking komt met een foton dan worden de andere atomen ook gestimuleerd met energie. De energie kun je laten ontsnappen, maar deze kun je ook opvangen met bijvoorbeeld twee spiegels.

 

Energie van de laserpen

Wanneer de energie in één ruimte wordt opgevangen dan blijft deze energie voortdurend kaatsen tegen de wanden in deze ruimte. De energie wordt opgewekt door licht welke door de energie nog meer licht produceert. Fotonen willen altijd hetzelfde zijn en produceren daardoor meer en meer licht. Door deze eensgezindheid is er oneindig energie in de ruimte.

Zodra er een opening in deze ruimte wordt gemaakt dan kan de lichtstraal als één naar buiten schijnen welke we herkennen als de klassiek dunne lichtstraal.

 

Leuk voor jong en oud

Laserpennen zijn leuk voor alle leeftijden, of je nu op leeftijd bent of een jonge puber. Laserpennen zijn altijd leuk om te geven en natuurlijk leuk om te krijgen. Ken je iemand die veel presenteert, graag de sterren bestudeert of wil je graag iemand een goed relatiegeschenk geven? De laserpen is voor jong en oud.

 

 

Technische specificaties

 • Max output: ≤ 1mW
 • Kleur laserstraal: Groen
 • Golflengte: 532nm
 • Batterij: 2x AAA-batterijen
 • Afmetingen: 160*15mm
 • Gewicht: 50 gram
Laser
Batterijen2x AAA
Kleur laserGroen
Laserklasse2
Reikwijdte4000 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in het donker)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Merk: Emax Lasers
 • Model: laser-1cap
 • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
 • €17,50
 • Excl. BTW: €14,46

Beschikbare opties:

Tags: laserpen