Toepassingen van een laserpen

Naast het feit dat een laserpen ontzettend leuk is, wordt een laserpen ook gebruikt voor verschillende toepassingen, hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de meest voorkomende toepassingen. Klik op de titel van de toepassing voor meer informatie.

 

 

Speciale projecten

 

 

Heeft u een project of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste laserpen? Beschrijf dan uw toepassing aan ons per mail (info@laser-lamp.nl) of telefonisch (06 53 12 68 34), en wij zoeken de meest geschikte laser voor u uit.

  • Levering op factuur is ook mogelijk.
 

 

Spelen met je hond

 

 

Zoek je een laserpen om te spelen met je hond? Dan is ons laserlampje voor huisdieren, een rode laserpen, de beste keuze voor je hond. Let op, speel maximaal 10 minuten met je hond. Anders vindt de hond het niet meer leuk.
 

 

Spelen met je kat of poes

 

 

Zoek je een laserlampje voor je kat of poes? Product X laat je kat of poes weer in beweging komen. Wel is het belangrijk dat je niet meer dan 10 minuten speelt, anders raakt hij of zij gefrustreerd omdat de laser niet kan worden gepakt.
 

 

Laserpen als presentatiehulpmiddel

 

 

Zoek je een laserpen die je kunt gebruiken voor powerpoint presentaties? Onze laserpen presenter werkt uitstekend samen met Windows en Mac en kost maar €17,99. Met deze laserpen kun je ook draadloos naar de volgende dia scrollen.
 

 

Laserpen voor fysiotherapie

 

 

Regelmatig krijgen wij van fysiotherapeuten en andere hulpverleners de vraag of wij ook een laserpen hebben voor hun beroepsactiviteiten. Meestal is een laserpen met vaste aan & uit knop dan een goede keuze omdat de laser bij dit model aan blijft staan.

Naast de bovenstaande toepassingen, wordt een laserpen ook veel gebruikt om dieren, en dan voornamelijk vogels, te verjagen. Nu zijn er door diverse bedrijven speciale soorten lasers ontwikkeld welke perfect werken tegen vogels. Het nadeel hiervan is dat ze ontzettend duur zijn.

Het model wat wij het meest verkopen om vogels mee te verjagen, kost slechts €69,99 en volgens diverse klanten van ons is dit een goed alternatief en verjaagt de vogels net zo goed.

Duiven verjagen met laser

Ganzen verjagen met laser

Meeuwen verjagen met laser

Spreeuwen verjagen met laser

Kraaien verjagen met laser

Eenden verjagen met laser