Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Rode laserpen - rood

Nieuw Out Of Stock Rode laserpen - rood

Laserpennen heb je in verschillende soorten en kleuren, maar de rode laserpen met rode behuizing is zeker de moeite waard. Als je je echt wilt onderscheiden, dan heb je met de luxe rode laserpen een goede keuze gemaakt. De pen is mooi om te zien en heeft een stevige metalen behuizing met een bijzonder luxe uitstraling. Ook is de pen voorzien van een unieke antislip laag voor meer grip. De rode laserpen ligt stevig en comfortabel in de hand.

 

Rode laserpen energiezuinig

Een goede reden om voor de rode laserpen te kiezen is, omdat deze energiezuinig is en op slechts twee AAA batterijen werkt. De pen heeft een reikwijdte van ruim 3.000 meter en de lichtstraal is zichtbaar in het donker, maar ook wanneer het mistig is en in stoffige of rokerige ruimtes.

 

Gebruik laserpen

Als je op zoek bent naar een laserpen die je zakelijk wil gebruiken, om bijvoorbeeld presentaties te geven of wanneer je er mee wil spelen met je huisdieren, dan is deze luxe rode laserpen een hele goede keuze. Veel mensen weten het niet, maar het woordje laser komt van ‘light amplification by stimulated emission of radiation’. Het is bekend dat deze laserpennen niet door staal kunnen snijden of een robot kapot kunnen maken. Het is mogelijk dat deze luxe rode laserpen je gaat helpen om een goede presentatie te geven. Het is prettig dat je je publiek aan kunt wijzen waar je bent en waar je precies op doelt. Door continu voor het scherm te moeten staan is niet handig. Daarom is het beter dat je deze laserpen daarvoor gaat gebruiken. Je zult merken als je er eenmaal aan gewend bent, dat je hem veel vaker gaat gebruiken dan je nu kunt bedenken.

 

Laserpen eigenaar

De uitvinder van de laserpen, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar het is wel zo dat het concept van de laser afkomstig is van Einstein. Einstein hield zich bezig met lichtgolven, maar is niet zover gegaan dat hij de laserpen heeft uitgevonden. De eerste laser is in 1906 gecreëerd door Theodore Maiman. Hij heeft daarvoor een robijn gebruikt. De eerste persoon die het woord laser gebruikte was Gordon Gould en hij heeft de eerste laser in 1977 gepatenteerd. Er bestaan verschillende soorten en maten laser en daar kun je nu zelf ook kennis mee maken.

 

Werking eenvoudige laser

Een laser zendt licht uit en dat wordt dan weer versterkt door een elektromagnetische straling. Je zou het kunnen zien als een soort van pijl die door de lucht wordt geschoten. Je kunt bij ons altijd in een blog meer informatie lezen over de werking van een laser. Het gaat er om dat je weet hoe je een laser moet gebruiken. Als je dat namelijk weet dan kun je er in de praktijk erg veel voordelen mee behalen, zowel op je werk als thuis. Let er in ieder geval op dat je de laser op een goede manier gaat gebruiken, de luxe rode laserpen is de moeite waard en kun je bij ons nu bestellen.

Laser
Batterijen2x AAA
Kleur laserRood
Laserklasse2

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: Rood-rood
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • €15,99
  • Excl. BTW: €13,21