Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Rode laserpen 5mW

Niet meer leverbaar Rode laserpen 5mW

Rode laserpen

Dit bleek snel uit elkaar te vallen en is daarom vervangen door de luxe rode laserpen.

Deze laserpen van 5 mW is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, zilver en blauw. De kleur die de laserpen uitstraalt blijft wel hetzelfde, dat is rood. Er zitten een aantal voordelen aan deze laserpen. Een daarvan is dat hij lang meegaat. Je hoeft dus niet te vrezen dat de laserpen binnen de kortste tijd kapot gaat. Ook de reikwijdte van deze rode laserpen is dik in orde.

Die is namelijk 1500 tot 2000 meter en dat is erg ver. Qua batterijen heb je bij deze rode laserpen te maken met AAA. Om deze laserpen werkend te krijgen heeft je twee AAA batterijen nodig. Deze zijn in de aanschaf niet zo duur.

 

Beste resultaten met deze laserpen

Om het beste resultaat te krijgen, kunt je deze laserpen het beste gebruiken in een rokerige ruimte of bij mist. Bij die twee gevallen is de straal namelijk het beste te zien en dat is natuurlijk ook de bedoeling bij een laserpen. In het donker werkt hij ook wel, maar dan is het resultaat een stuk minder dan wanneer je in een rokerige ruimte gaat stralen met de laser. 

Deze rode laserpen, die €9,99 kost, is eigenlijk voor heel veel mensen geschikt. Voor beginners is dit een leuke laserpen om eens mee te beginnen, maar ook de meer ervaren mensen is dit een prima laser. Het is maar net wat je plannen zijn met de laser.

Het is wel belangrijk om te weten dat deze laserpen in de categorie 3A valt, waardoor de straal erg krachtig is. Dat geeft natuurlijk een mooier effect dan wanneer je met een slappe straal te maken hebt.  Het mooie aan deze rode laserpen is dat je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren. De kans is daarom groot dat je een van de laserpennen wel mooi vindt.

 

Sterren bekijken

In de astronomie gaat het natuurlijk om de sterren en de planeten. Wanneer het donker wordt dan zien we de astronomen maar al te graag buiten. Astronomie is simpel gezegd het observeren van het heelal, op zoek naar sterren en het onbekende. Want het heelal is nog vooral één en al onbekend. Sterrenkunde is de kunst van het in elkaar schuiven van een enorme en oneindige puzzel.

Wijs sterren aan met een laserpen. Wanneer je fan bent van het heelal dan kun en wil je natuurlijk alles ontdekken. Vrienden en familie kun je makkelijk kennis laten maken met de sterren die je hebt gevonden door ze aan te wijzen met je laserpen.

Laserlicht is dusdanig sterk dat je er prima sterren en planeten mee kunt aanwijzen, dat werkt vaak wat beter dan wanneer je ze met de vinger aan wil wijzen. Het is dan lastig om te zien of de persoon aan wie je het laat zien wel écht dezelfde ster bekijkt als jij. Met de laserpointer kun je het langdurig uitleggen en aanwijzen van dezelfde ster verkorten. De laserpen is accuraat en gemakkelijk.

 

 

Kleur laserRood
Reikwijdte1500-2000 meter
Zichtbare straalJa ( bij mist of rokerige ruimtes)
Batterijen2x AAA
Vermogen<5mW
Golflengte650nm
Laserklasse3A

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: ROOD1
  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar
  • €9,99
  • Excl. BTW: €8,26
  • 3 of meer €8,00

Tags: laserlampjes, rode laserpen 5mw, rood1