Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Professionele paarse 50mW laserpen

Professionele paarse 50mW laserpen

Rode en groene lasers kent iedereen inmiddels wel, maar wat dacht u van een paarse laserstraal? En het gave is dat we inmiddels ook een paarse laserpen in het assortiment hebben met een vermogen van maarliefst 50mw! Hoewel de paarse laserstraal nachts het best tot zijn recht komt is de laserpointer ook prima geschikt voor presentaties en lezingen.

 

Deze hoge kwaliteit laser is voorzien van een anti slip coating en wordt geleverd in een luxe opbergdoos. Batterijen vervangen is daarnaast niet meer nodig, deze laserpen kan worden opgeladen door middel van een oplaadadapter. Omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van reguliere batterijen houdt de laser het ook veel langer vol, hierdoor kunt u optimaal genieten van deze krachtige paarse laser.

 

Aangezien het vermogen van deze laserpen dusdanig hoog is, valt deze onder de zogenaamde professionele laserpennen. Dit betekent dat het product aan strenge veiligheidseisen dient te voldoen. Zo beschikt de laserpointer over een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Daarnaast zit er achter in de laserpen een sleutel om het product te vergrendelen, hierdoor kan de laser niet per ongeluk geactiveerd worden.

 

Voorzichtigheid bij deze sterke laserpointers is echter altijd geboden. Het gaat hier niet om speelgoed aangezien verkeerd gebruik kan leiden tot permanente oogschade. Om deze reden leveren wij professionele laserpennen enkel aan bedrijven zoals de wet ons voorschrijft. Om deze producten te bestellen dient een bedrijfsadres overlegd te worden.

Laser
Golflengte800nm
Kleur laserPaars
Laserklasse3R
Vermogen50mW

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: PAARS-50mW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €34,99
  • Excl. BTW: €28,92

Tags: paars-50mw, professionele laserpennen, professionele paarse 50mw laserp