Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Professionele rode 50mW laserpen

Professionele rode 50mW laserpen

opzoek naar wat anders? Een laser die zelfs bij daglicht een groot bereik heeft? Probeer dan deze laserpen met een krachtige rode laserstraal. Probeer nachts eens de sterren aan te wijzen en sta versteld van het bereik!

 

Deze laserpointer heeft een vermogen van 50mw en hierdoor is de rode lasterstraal onder alle omstandigheden goed zichtbaar. De laserpen is van hoge kwaliteit, afgewerkt met een antislip coating voor optimale grip en wordt geleverd in een luxe doos. De accu is oplaadbaar en uiteraard is de oplaadadapter hiervoor bijgeleverd. 

 

Aangezien het vermogen van deze laserpen dusdanig hoog is, valt deze onder de zogenaamde professionele laserpennen. Dit betekent dat het product aan strenge veiligheidseisen dient te voldoen. Zo beschikt de laserpointer over een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Daarnaast zit er achter in de laserpen een sleutel om het product te vergrendelen, hierdoor kan de laser niet per ongeluk geactiveerd worden.

 

Voorzichtigheid bij deze sterke laserpointers is echter altijd geboden. Het gaat hier niet om speelgoed aangezien verkeerd gebruik kan leiden tot permanente oogschade. Om deze reden leveren wij professionele laserpennen enkel aan bedrijven zoals de wet ons voorschrijft. Om deze producten te bestellen dient een kvk-nummer overlegd te worden.

Laser
BatterijenAccu (meegeleverd)
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse3R
Vermogen50mW

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: ROOD-50mW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,99
  • Excl. BTW: €24,79
  • 2 of meer €27,99

Beschikbare opties:

Tags: professionele laserpennen, professionele rode 50mw laserpen, rood-50mw