Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Professionele paarse 200mW laserpen

Professionele paarse 200mW laserpen

De paarse laser is recent opgenomen in ons assortiment en dat is te merken, dit product is ontzettend populair. Maar het wordt nog beter, we hebben vanaf nu ook een professionele variant met een paarse straal! Deze professionele paarse laserpen heeft een vermogen van maarliefst 200mw en schijnt hierdoor met gemak kilometers ver!

 

Uiteraard zijn deze professionele lasers hoogwaardig afgewerkt en controleren wj elk product handmatig alvorens deze wordt verstuurd. De paarse laser wordt geleverd in een luxe opbergdoos en de accu is bijgeleverd.

 

Aangezien het vermogen van deze laserpen dusdanig hoog is, valt deze onder de zogenaamde professionele laserpennen. Dit betekent dat het product aan strenge veiligheidseisen dient te voldoen. Zo beschikt de laserpointer over een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Daarnaast zit er achter in de laserpen een sleutel om het product te vergrendelen, hierdoor kan de laser niet per ongeluk geactiveerd worden.

 

Voorzichtigheid bij deze sterke laserpointers is echter altijd geboden. Het gaat hier niet om speelgoed aangezien verkeerd gebruik kan leiden tot permanente oogschade. Om deze reden leveren wij professionele laserpennen enkel aan bedrijven zoals de wet ons voorschrijft. Om deze producten te bestellen dient een kvk-nummer overlegd te worden.

Laser
BatterijenAccu (bijgeleverd)
Golflengte405nm
Kleur laserPaars
Laserklasse3R
Vermogen200mW

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: PAARS-200mW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €89,99
  • Excl. BTW: €74,37

Beschikbare opties: