Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Paarse laserpen

Tijdelijk uitverkocht Paarse laserpen

Paarse laserpen

 

Deze laser is uitermate geschikt voor het uitstralen van een mooie en duidelijke paarse straal. Het is dan natuurlijk wel van belang dat de omgeving donker is, zodat je de laser optimaal kunt zien. De laser is dan heel goed te zien en dat geeft een mooi effect. Je hebt voor deze laser maar 2 AAA batterijen nodig.

Het voordeel daarvan is dat deze lang meegaan en dat je dus niet snel nieuwe batterijen in de laser hoeft te zetten.  De laserpen is ook heel makkelijk uit elkaar te halen, zodat iedereen de batterijen zou kunnen wisselen.

Deze laserpen, die slechts €24,99 kost, heeft verder als voordeel dat het is afgewerkt met een rubber coating. Dit zie je niet altijd bij een laserpen en is daarom eigenlijk een extraatje. Deze paarse laserpen is dus een luxe uitvoering van een laser. De maximale output van deze laser is 1mW. Ook de golflengte is van belang, die is in dit geval 405 nm.

 

Unieke kleur

De verschillende laserpennen worden ook nog onder verdeeld in klassen. Deze paarse laserlamp valt in de categorie 2. Dat houdt in dat de straal zeer krachtig is en dus goed te zien is. Dat moet natuurlijk ook, want je wilt wel wat zien als je straalt met je laser.  Verder is de straal, in tegenstelling tot sommige andere laserpennen, constant. Het is dus een rechte straal en dat geeft alleen maar een mooier effect in het donker.

De paarse laserlamp is te koop voor €24,99 en dat is eigenlijk geen geld. Helemaal niet als je je bedenkt dat de laserpen in categorie 2 valt, is afgewerkt met de luxe rubber coating en ook nog eens unieke kleur heeft. Het belangrijkste aan een laserpen is de zeldzaamheid en dat is bij deze paarse laserpen erg goed geregeld.

Deze paarse laserpen gemaakt van duurzaam en stevig materiaal zorgt ervoor dat je laser voor vele doeleinden is te gebruiken. Vooral presentaties geven, zoals in het onderwijs of op kantoor, is een populair doeleinde van de laserpen. Ook is de laserpen goed te gebruiken voor rondleidingen. De laserpen heeft een bereik tussen de 100 en 400 meter wat de laserpen ook ‘s avonds goed zichtbaar maakt.

 

Presenteren met een paarse laserpen

Zoals we net al even schreven is presenteren een van de meest genoemde toepassingen van de laserpen. Ook de paarse laserpen wordt er wel eens voor gebruikt, hoewel de klassieke rode kleur en de groene laserpen veel vaker worden gebruikt. De kleur van de laserpen heeft niet per se iets te maken met de styling of de aankleding van een presentatie. Het gaat vooral om de zichtbaarheid van de laserpen voor het publiek. Ook is het prettig dat je tijdens je presentatie wat meer bewegingsvrijheid geniet.

Wanneer je voor een groter publiek staat dan kun je beter geen rode laserpen of paarse laserpen gebruiken. In dat geval zou de groene laserpen beter passen. Groene laserpointers hebben een bereik die wel 20 keer beter is te zien dan een rode laserpen. Als je dus in een grote zaal staat te presenteren dan is het wel handig dat iedereen ziet wat je aanwijst natuurlijk.

 

Hoe werkt een paarse laserpen?

Een laser zendt simpel gezegd elektromagnetisch versterkt licht uit. Hierdoor komt er een dunne, maar felle, lichtstraal tot stand waarmee je onder andere kunt presenteren of wanneer de laser aanzienlijk krachtiger is ook voor andere doeleinden gebruiken. Professionele laserpointers worden bijvoorbeeld gebruikt door politie, brandweer, verzekeraars en nog veel meer. Ook in de bouw zijn laserpointers populair en tegenwoordig zien we ook steeds meer fietsverlichting in de vorm van laserpointers.

 

Laser
Batterijen2x AAA
Golflengte405nm
Kleur laserPaars
Laserklasse2
Reikwijdte3500 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in stoffige ruimtes)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: Paars
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €19,99
  • Excl. BTW: €16,52

Beschikbare opties:

Tags: paars, paarse laserpen 5mw, paarse lasers