Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Luxe rode laserpen

Tijdelijk uitverkocht Luxe rode laserpen

Luxe rode laserpen

Er zijn veel verschillende soorten laserpennen. Wil je eens een keertje echt iets anders en wil jij je onderscheiden van al die anderen met een laserpen? Kies dan voor deze unieke luxe rode laserpen.

Deze super mooie luxe rode laserpen is niet alleen een lust voor het oog. Deze laserpen heeft een stevige metalen behuizing met een luxe uitstraling, een unieke antisliplaag voor meer grip en toch een zeer gering gewicht. Hierdoor ligt deze pen stevig en comfortabel in de hand.

Deze energiezuinige luxe rode laserpen werkt op slechts 2 AAA batterijen, heeft een golflengte van 650nm en een reikwijdte van meer dan 3.000 meter. De lichtstraal is zichtbaar in het donker of in de mist en stoffige of rokerige ruimtes.

 

Laserpen voor dagelijks gebruik

Ben je op zoek naar een degelijke laserpen voor zakelijk gebruik, zoals bijvoorbeeld voor het geven van presentaties, of wil je gewoon een speeltje om met je huisdieren te spelen? Dan is deze luxe rode laserpen een uitstekende keuze.

Wist je dat het woord ‘laser’ een acroniem is voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? Onze laserpennen kunnen niet door staal snijden of een robot kapot maken, maar ze kunnen je wel helpen om je publiek door een PowerPoint presentatie te loodsen. Het is een van de belangrijkste ingrediënten van een goede presentatie sinds 1990. Waar komt de laser vandaan en hoe werkt het?

 

Van Einstein’s bureau

Wie de eigenlijke uitvinder is van de laser valt nog lang over te discussiëren, maar we kunnen het allemaal eens worden over dat het concept van de laser afkomstig is van Einstein. Einstein was erg geïnteresseerd in lichtgolven, maar ging niet zo ver dat hij het uitvond. In 1958 werd de eerste theorie om lasers te produceren door Bell Labs geopperd.

Er ontstond een race om de laser uit te vinden, maar wie won die race? Dat weet niemand. In 1960 gebruikte Theodore Maiman een robijn om ‘de eerste laser’ te creëren. Gordon Gould daarentegen, de eerste persoon die het woord laser gebruikte, patenteerde ‘de eerste laser’ in 1977. Vele laboratoria, vele verschillende lasers, een hele hoop uitvinders en totale chaos.

 

Hoe werkt de laserpen: de simpele versie

Dit is hoe het werkt: een laser zend licht uit dat wordt versterkt door elektromagnetische straling. Het is een soort pijl die door de lucht wordt geschoten. Wil je meer weten over de techniek achter een laserpen? Kijk dan voor meer informatie op onze blog.

Laser
Batterijen2x AAA
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse2
Reikwijdte3000 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in stoffige ruimtes)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: luxe-rode-laserpen-5mw
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €11,99
  • Excl. BTW: €9,91

Beschikbare opties: