Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Laserpen presenter

Tijdelijk uitverkocht Laserpen presenter

Presenteren met een laserpen

Een laserpen is een ideaal hulpmiddel om u presentatie of lezing te verduidelijken. Hiervoor kunt u simpelweg een reguliere laserpen gebruiken zoals onze rode laservariant. Echter, de presentatie dient ook te worden afgespeeld en het liefst wilt u dat elke sheet zo vloeiend mogelijk overgaat in de volgende. Wat zou er nou mooier zijn dan een product wat al deze eigenschappen combineert?

Deze presenter werkt met alle programma's, onze klanten hebben dit uitgetest en de presenter werkt op onder andere Powerpoint, Apple voorvertoning én Lightroom!

Deze luxe laserpen presenter werkt samen met USB technologie om presenteren nog professioneler en gestroomlijnder te maken. Presenteren is een vak apart en dat moet allemaal goed gebeuren. Informatie moet correct en duidelijk worden overgebracht. Dat vereist een goed stuk gereedschap waarbij deze laserpen presenter natuurlijk niet kan ontbreken. In combinatie met PowerPoint kan jouw presentatie niet meer stuk. De gereedschap heb je, de rest is aan jou.

 

Functies van een laserpen presenter

De Wireless Presenter is zo’n multifunctionele laserpen. Zoals te verwachten heeft de pen die optie die alle laserpointers hebben, namelijk een felle rode laserstraal om bijvoorbeeld een tabel duidelijk te kunnen aanwijzen. Maar deze laserpen kan meer! Dit handige apparaatje beschikt over een transmitter waardoor u draadloos kunt scrollen in uw Powerpoint presentatie, u hoeft hiervoor geen software te installeren op de pc!

De Wireless Presenter wordt geleverd met batterijen in een luxe opbergetui. Niet alleen handig voor vervoer maar ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een zakenrelatie of uw personeel. 

Hieronder geven we je aantal tips voor presenteren met een laserpen:

 

Laserpointer met een groene straal

Groene laserpointers hebben een veel groter bereik. Een bereik die wel 20 keer beter zichtbaar is dan de rode laserpennen. Wanneer je in een grote zaal presenteert dan is het verstandig om voor de groene laserpointer te gaan. Op die manier zien ook de mensen achter in de zaal wat je aanwijst en waar je het over hebt. Ook zijn groene laserpointers goed geschikt voor schermen met een hoge helderheid.

 

Laserpointer met de klassieke rode straal

Zoals we net al een klein beetje hebben genoemd is de rode laserpointer vooral geschikt voor presentaties voor klein publiek of in elk geval in kleine ruimtes. Op die manier kan iedereen zien wat je aanwijst en heb je niet per se een ander type laserpointer nodig. De rode laser is prima voor iedereen te zien.

De laserpennen die wij verkopen, zoals deze laserpen presenter, lenen zich perfect voor het geven van presentaties. Wist je trouwens dat het woord laser eigenlijk een acroniem is dat staat voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? Het omschrijft hoe de laser werkt en is uiteindelijk de benaming voor het fenomeen geworden.

 

Technische specificaties

 • Max output: ≤ 1mW
 • Kleur laserstraal: Rood
 • Golflengte: 650nm
 • Draadloos bereik: 10m
 • Afstand laserstraal: >200m
 • Batterij: 1 x 23AVR22EL12
 • Voltage: 1.5V
 • Afmetingen: 160*85*40mm
 • Gewicht: 136g
Laser
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse2
Vermogen<1mW
Zichtbare straalNee

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Merk: Emax Lasers
 • Model: laser-presenter
 • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
 • €16,99
 • Excl. BTW: €14,04

Tags: laserpen