Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Dubbele lijnlaser

Tijdelijk uitverkocht Dubbele lijnlaser

Dubbele lijnlaser

Deze dubbele lijnlaser geeft geen punt maar een dubbele, goed zichtbare rode lijn. Werkend op 2 AAA batterijen kun je er lang mee vooruit. Ongeveer 10 tot 20 uur. Dit product hebben wij in het assortiment genomen door de vraag van fysiotherapeuten. De dubbele lijnlaser kan helpen met revalidatie van een cliënt.

Andere toepassingen zijn natuurlijk ook mogelijk. De lijnlaser heeft verder vijf felle ledjes. In de verpakking zit de lijnlaser, 2x AAA batterijen en een steun om deze vast te zetten op een fiets of een rollator. De laser kan worden vastgeklikt op een buis van 20 tot 36 millimeter. De oorspronkelijke bedoeling van deze laser is bevestiging aan de fiets, vandaar dat er ook LEDjes opzitten waardoor het ook geschikt is als achterlichtje. Het is dus echt een multifunctioneel product en geschikt voor vele toepassingen, van revalidatie tot aan fietslicht!

De laser kan constant branden of knipperen.

Toepassingen van een lijnlaser

Een dubbele lijnlaser kent verschillende toepassingen. Zo wordt de laser bijvoorbeeld gebruikt in de bouw zodat de constructie van een gebouw of verbouwing zo nauwkeurig mogelijk verloopt.

Een laser is een apparaat waarmee een krachtig gebundelde lichtstraal wordt uitgezonden. De lichtstraal is dun heeft en worden voornamelijk gebruikt om afstanden te meten. Van korte afstanden, tot hele lange afstanden. Denk aan de afstand tussen de maan en de aarde die de astronauten van Apollo 11 tot op een vinger dikte nauwkeurig konden meten dankzij een laser.

 

Andere toepassingen

Lasers kunnen ook heel erg heet zijn, wanneer ze bijvoorbeeld worden gebruikt om gaten te boren en andere materialen te snijden. In de medische wereld worden lasers gebruikt om beschadigd weefsel te herstellen en kennen we natuurlijk bekende toepassingen als ook laseren om bijziend en verziend te corrigeren. Deze toepassingen worden natuurlijk uitgevoerd met speciale lasers en niet met laserpennen zoals de meeste mensen ze kunnen kopen. Die laserpointers zijn voornamelijk om mee te presenteren of om weg te geven als cadeau.

De dubbele lijnlaser cadeau doen is een optie, maar als je een kwalitatieve lamp zoekt voor je fiets. Dan zit je met de dubbele lijnlaser gebeiteld.

Laser
Batterijen2x AAA (inclusief)
Kleur laserRood

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: 2lijn-ROOD
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €15,99
  • Excl. BTW: €13,21

Tags: lijnlaser