Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

4 in 1 laserpen

voorraad op 20 april 4 in 1 laserpen

Laserpen met vier functies

Deze 4 in 1 laserpen is een complete vervanger van de balpen! Met een handige 1mW laser en een LED licht wordt deze laserpen meteen je favoriete balpen.

Met deze 4 in 1 laserpen kun je heel veel. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als balpen en dus mee schrijven.  Ook is er een rode laser aanwezig, een LED licht en een stylus. Het fijne aan deze laserpen is dat je die eigenlijk altijd mee kunt nemen. Als je bijvoorbeeld iets op moet schrijven dan is het handig om het bij te hebben, maar als je met de rode laser of LED licht wilt stralen moet je deze laserpen natuurlijk ook op zak hebben. Het dient dus voor verschillende doeleinden.

Naast deze 4 in 1 laserpen krijg je bij aankoop ook een gratis bewaarblik geleverd, waar je de laserpen in kunt opbergen. Dat is niet het enige. Er zitten ook nog extra batterijen bij, waardoor je je voorlopig niet druk hoeft te maken dat de laserpen het niet meer doet. Met die batterijen kun je een lange tijd doen.

 

Eigenschappen van deze laserpen

De reikwijdte van deze 4 in 1 laserpen is 1500 tot 2000 meter. De batterijen die worden gebruikt zijn knoopcel batterijen, die in aanschaf niet veel kosten. Verder is de golflengte van deze laserpen 650 nm en het vermogen 1mW. De prijs van deze mooie 4 in 1 laserpen is €6,99. Voor die prijs heb je dan een balpen, een rode laser, een LED licht, een stylus, een bewaarblik en tenslotte extra batterijen.

Je kunt dus meteen aan de slag met je 4 in 1 laserpen en hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Door de verschillende functies van deze laserpen is het voor veel mensen interessant om zo’n ding te hebben. Je kunt er namelijk van alles mee. Als je wat wilt gaan schrijven heb je ook meteen je laser bij de hand en die hoef je dus niet apart mee te nemen.

  1. Rode laser
  2. Led licht
  3. Balpen
  4. Stylus

Met gratis bewaarblik, inclusief extra reservebatterijen!

 

Geschiedenis van de laserpen

Het woord laser is een acroniem voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’. Dat is een hele mond vol, maar omschrijft eigenlijk niets meer dan hoe de laser werkt. Het licht van een laser wordt versterkt door elektromagnetische straling. Dit geeft de laserpen zijn accurate en felle eigenschappen.

Er zijn talloze laserpennen en type lasers, elk met hun eigen eigenschappen en functies. De meest gebruikte toepassing van de laserpen is tijdens presentaties. Ze fungeren dan voornamelijk als aanwijsstok.

Voordat de laser werd ontwikkeld was er de ‘maser’. Dit was een acroniem voor ‘microwave amplification by stimulated emission of radiation’. De maser was gebaseerd op Einstein’s stimulated emission masers principe welke in atomische klokken werden gebruikt.

Wist je dat de astronauten van Apollo 11 tijdens de missie in 1969 een laser gebruikten om de afstand tussen de maan en de aarde te meten? Hun metingen waren tot op een vinger dikte nauwkeurig.

Zo’n 5 jaar na die missie werden lasers ook commercieel toegepast in de barcode scanners van supermarkten.

Onze 4 in 1 laserpen biedt je ook vele mogelijkheden. Je hebt namelijk niet alleen een handige 1 mW laser en LED licht tot je beschikking, maar ook een balpen. Dat zijn drie van de opties, dus je vraagt je misschien af wat er nog meer in zit. Een stylus. Zo heb je dus alles voor je presentatie tot je digitale pen en pen in geschrift. Daar kunnen de lasers van de jaren zeventig nog een puntje aan zuigen!

Laser
Batterijen3x knoopcel (inclusief)
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse2
Reikwijdte1500-2000 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (bij rook of mist)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: ROOD-4in1
  • Beschikbaarheid: voorraad op 20 april
  • €6,99
  • Excl. BTW: €5,78

Beschikbare opties:

Tags: 4 in 1 laserpen, laserlampjes, rood-4in1