Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

3in1 supersterke laser

Tijdelijk uitverkocht 3in1 supersterke laser

3-in-1 supersterk laserlampje

 

Dit 3-in-1 supersterke laserlampje is een unieke laserpen met een zeer fel rood laser licht met 3 verschillende functies, namelijk:

  1. laserlampje (rood)
  2. LED lamp
  3. knipperlicht

 

Dit 3-in-1 supersterke laserlampje werkt op 3 knoopcel batterijen, welke gratis meegeleverd worden. Met het vermogen (<1mW) weet dit lampje een reikwijdte van 1.500 tot 2.000 meter te behalen. Het rode laserlicht is onzichtbaar, zodat je alleen een felle rode stip ziet op het voorwerp waar je op schijnt. Alleen bij mist of in een rokerige ruimte is de straal zelf ook te zien.

Door het handige formaat past dit laserlampje gemakkelijk aan iedere sleutelbos kunt hangen, zodat je door de handige LED lampjes altijd een zaklampje bij de hand hebt in het donker in geval het nodig mocht zijn.

Net als al onze andere laserlampjes is de 3-in-1 supersterke rode laser ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld te spelen met je huisdier, want het licht is niet schadelijk voor de ogen. Ga je ’s avonds in het donker wandelen met je huisdier, dan kun je de laser met een klik op de knop veranderen in een knipperlicht en die hang je dan bijvoorbeeld aan de halsband van je huisdier, zodat je hem altijd weer kunt vinden, al is het nog zo donker.

 

Gebruik van laserlampjes

Waar wordt een laserlampje eigenlijk voor gebruikt? Er zijn verschillende soorten niches waarin laserpennen en lasers graag worden gebruikt. De laserpennen die wij hier verkopen zijn perfect voor presentaties.

Laser technologie werd goedkoop, betaalbaar en algemeen in de jaren negentig. Dit maakte ze populair onder presentatoren, voornamelijk die gebruik maakten van zware projectoren met data-heavy sheets. Katten en publiek houden allemaal van de laser pointer, zelfs 20 jaar later worden ze nog steeds veel gebruikt.

Andere varianten van lasers worden bijvoorbeeld gebruikt in de medische wereld. Chirurgen gebruiken lasers om allerlei behandelingen uit te voeren. Zo worden bloedvaten afgesloten met lasers om het bloeden sneller te stoppen, maar een andere en misschien wel bekendere toepassing van een medische laser is de ooglaserbehandeling. Deze lasers zijn natuurlijk niet te vergelijken met de simpele laserpen voor plezier en presentatie, maar vormen wel een belangrijke toepassing in de medische wereld.

Wist je trouwens dat het woord laser een acroniem is voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? De laserpennen die wij hier verkopen zijn perfect voor presentaties en andere simpele toepassingen, zelfs dit 3in1 supersterke lasserlampje.

 

Hoe werkt de laser?

Een laserlampje zend licht uit welke wordt versterkt door elektromagnetische straling. Je zou dus kunnen zeggen dat het licht op steroïden wordt uitgezonden door het laserlampje. Echter niet zo sterk dat deze schade aan kan richten, dus onze laserpennen zijn volkomen veilig. Er zijn wel andere soorten laserpennen, maar die worden dus vooral in de medische wereld en voor andere professies gebruikt.

Laser
Batterijen3x knoopcel (inclusief)
Golflengte650nm
Kleur laserRood
Laserklasse2
Reikwijdte1500-2000 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa ( bij mist of rokerige ruimtes)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: ROOD-3in1
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95

Beschikbare opties: