Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen - wit

Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen - wit

Groene laserpen met witte behuizing

Wanneer je op zoek bent naar zowel een functionele als modieuze laserpen, dan ben je bij deze groene laserpen met witte behuizing aan het juiste adres. De juiste functionaliteit in combinatie met een mooie elegante behuizing. Zo is de laserpointer een lust voor het oog.

De laserpen is een handig apparaatje, maar kan ook prima als relatiegeschenk worden gegeven. In vele beroepen doet de laserpointer het goed, maar het is natuurlijk leuk voor zowel jong als oud. Je hoeft niet per se een professional te zijn om een laserpen te gebruiken, tenzij je natuurlijk voor een professionele laserpen gaat.

Laserpennen worden gebruikt door astronomen, astronauten, politieagenten, forensische onderzoekers, verzekeraars, bouwvakkers en in nog veel meer verschillende professies. Verder is de laserpointer natuurlijk ook gewoon leuk om te hebben.

 

Groene kleur

De groene kleur is niet per se een modieuze keuze of zomaar een leuke variatie op de traditionele rode laserstraal. Groen heeft de voorkeur voor veel mensen omdat de kleur aanzienlijk beter zichtbaar is dan rood. Dat komt omdat onze ogen van nature gevoeliger zijn voor de groene kleur, dan voor de rode kleur. Om die reden zijn groene laserpennen populair onder onderwijzers, presentatoren en keynote speakers.

 

Hoe sterk is de groene laserpen?

Laserpennen zitten boordevol technische onderdelen en een van de belangrijke onderdelen is de sterkte van de laser. Een groene kleur laserpen is beter zichtbaar dan andere kleuren. Dit omdat ons oog een groene kleur goed kan onderscheiden van andere kleuren.

 

Elegante behuizing

De behuizing wordt nog wel eens vergeten bij de laserpen. En dan bedoelen we natuurlijk niet, letterlijk vergeten, maar de aandacht die eraan wordt geschonken. Een mooie behuizing is het halve werk, want het trekt de aandacht en beïnvloed je keuze. Zeker als je de laserpointer veel gebruikt in het openbaar en voor publiek wil je je niet schamen voor je hulpmiddel, maar wil je ook niet dat de laserpen te veel opvalt. Met deze mooie witte behuizing geniet je van een elegant gereedschap geschikt voor al haar doeleinden.

Laser
Batterijen2x AAA
Kleur laserGroen
Reikwijdte4000 meter
Vermogen1mW

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: Groen-WIT
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €15,99
  • Excl. BTW: €13,21

Beschikbare opties: