Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen met aan/uit knop

Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen met aan/uit knop

Groene laserpen met aan/uit knop

Deze groene laserpen heeft een speciale functie. Als je op het knopje drukt blijft de laserpen aanstaan. Dit kan handig zijn voor speciale toepassingen. Bijvoorbeeld bij fysiotherapie. De patiënt kan zich concentreren op de stip van de laserpen wat helpt voor de revalidatie.

Deze laser wordt gebruikt voor veel toepassingen, mocht je hulp nodig hebben met je project, dan kun je ons altijd even bellen of mailen. We hebben al bij veel projecten advies gegeven.

Verder is het natuurlijk simpelweg ook een leuke functie, bij andere laserpennen, zoals onze groene laserpen moet je het knopje steeds ingedrukt houden. De laserpointer werkt op twee AAA batterijen.

 

Hoe kun je een laserpen toepassen?

Je kunt laserpennen op verschillende manieren gebruiken. Hieronder een aantal voorbeelden van verschillende toepassingen.

 

Presenteren met een laserpen

De laserpen wordt voornamelijk gebruikt om mee te presenteren. Om die reden wordt het ook wel de laserpointer genoemd. Dit is simpelweg een Engelse combinatie van de woorden laser en pointer, dat aanwijsstok betekend. Laserpennen worden graag gebruikt voor presentaties in de zakelijke wereld, het onderwijs, de astronomie en zelfs in forensisch onderzoek.

 

Laser dansen

Het laser dansen, dat is iets nieuws en speciaal voor de dames! Laser dansen is een gekke dans, maar is wel erg leuk om te doen en te proberen. Hoe werkt het? Dat is ook nog eens heel erg simpel, zeker met een laserpen voorzien van een aan/uit knop. Je hebt deze laserpen nodig en een kristallen glas. Richt de laserpen op het glas en je hebt je eigen discobal gerealiseerd!

Dit zijn slechts een aantal suggesties en voorstellen. Hoe je je laserpen het beste kunt gebruiken is veilig en verantwoord, maar tegelijkertijd kun je er heel veel plezier van hebben. Dus of je de laserpointer nu gebruikt om mee te presenteren of om er een geheel eigen discobal mee te maken, je kunt de laserpen altijd wel gebruiken.

Denk er ook eens over na om een laserpen cadeau te doen, het is leuk voor jong en oud!

 

Kleur laserGroen
Reikwijdte4000-4500 meter
Zichtbare straalJa (in het donker)
Batterijen2x AAA
Vermogen<1mW
Golflengte532nm
Laserklasse2

 

 

Laser
Batterijen2x AA
Kleur laserGroen
LaserklasseKlasse 2
Reikwijdte400 meter

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: G-SWITCH
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €24,99
  • Excl. BTW: €20,65

Beschikbare opties:

Tags: aan-uitknop