Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen - geel

Nieuw Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen - geel

Als je op zoek bent naar een groene laserpen met een gele behuizing, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Je hebt nu namelijk een mooie groene laserpen gevonden. Het gaat over een laserpointer met een erg felle groene laserstraal. Het voordeel van de groene laserstraal is dat deze voor het menselijk oog gevoeliger is. Het lijkt daarom voor het menselijke oog dat de straal nog feller is. Je zou normaal alleen een fel groene stip kunnen zien, maar wanneer het donker is, mistig is of je bevindt je in een rokerige ruimte dan kun je de hele straal zien. Deze groene laserpen is een klasse twee laserpen en heeft een golflengte van 532nm. De reikwijdte van de pen is 4.000 tot 5.000 meter. Je krijgt door de groene kleur een heel ander effect dan bijvoorbeeld bij een rode laserpen. Dat heeft onder andere te maken dat de kleuren feller zijn. De groene pennen zijn erg populair aan het worden. Misschien een reden waarom jij er ook een wilt hebben?

 

Groene laserpen het product

Deze groene laserpen met gele behuizing wordt geleverd samen met twee AAA batterijen. Je kunt de pen dus meteen gebruiken wanneer je hem hebt besteld en ontvangen. De mooie pen is afgewerkt met een strakke rubberen coating. Het merk Emax lasers is erg bekend en voor een prijs van €15,99 kun je al in het bezit komen van deze mooie pen. Je zou hem ook cadeau kunnen doen en uiteraard is het erg leuk om hem voor jezelf aan te schaffen, want je kunt hem overal voor gebruiken. Je kunt misschien ook leuke figuren willen maken met de groene laserpen, dit kan. Als je dan vijf euro extra uitgeeft, dan heb je leuke opzetstukjes die je daarvoor kunt gebruiken. Dit maakt het gebruik van de laser uiteraard nog veel leuker, de opzetstukjes geven je meer mogelijkheden.

 

Groene laserpen goed zichtbaar

Wist je dat een rode laser minder zichtbaar is dan een groene laserpen? Het licht is samengesteld uit verschillende ‘kleuren´ licht. Dit noemen ze de golflengte. Als je meer hierover wil weten dan kunnen we je nog wat meer uitleggen. Er is namelijk een eenheid van golflengte en die eenheid heeft de naam nanometer. De groene laserpen heeft een nanometer van 532. Groen kunnen we dan ook beter zien dan andere kleuren. Het is goed om dat te weten, want het kan zijn dat je een speciale laserpen zoekt die je goed kunt zien, groen is dan een goede keuze. Theoretisch gezien kunnen we met een groene laser twintig keer beter zien dan met de rode kleur laser. Begrijpelijk dus waarom zoveel mensen deze laserpen in hun bezit willen krijgen!

 

Groene laserpen met een mooie straal

Doordat de groene lasers een groter bereik hebben, zijn ze erg populair. Onze ogen zijn gevoeliger voor de kleur groen dan voor de andere twee kleuren (rood en paars). Als je in een zaal gaat presenteren is groen dus een goede kleur, want dan kun je alles heel goed laten zien. Mocht je vragen hebben over de groene laserpen of wil je hem meteen bestellen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Verpakking

  • Groene Emax laserpen met gele behuizing
  • 2 AAA batterijen
  • NL handleiding
Laser
Batterijen2x AAA (inclusief)
Kleur laserGroen
Laserklasse2

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Emax Lasers
  • Model: Groen-Geel
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €15,99
  • Excl. BTW: €13,21