Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen met acht opzetstukjes

voorraad op 20 april Groene laserpen met acht opzetstukjes

Groene laserpen met acht opzetstukjes

De drie extra opzetstukjes zijn helaas niet meer leverbaar, de versie met vijf opzetstukjes hebben wij ruim op voorraad.

Met deze groene laserpen met acht opzetstukjes kun je de mooiste figuren maken. Normaal zitten er bij een laserpen maar 5 figuurtjes, maar bij deze groene laserpen krijg je er drie opzetstukjes bij. Met die opzetstukjes kun je ontzettend mooie figuren weergeven op een muur.

Door de 8 opzetstukjes kun je lekker afwisselen en hoef je dus niet de hele tijd hetzelfde te zien.  Naast de vele mooie figuurtjes heeft deze laserpen ook een zichtbare straal. Ook die is in het donker het beste te zien. De reikwijdte van deze groene laserpen is liefst 4000 tot 5000 meter en de groene laserpen valt in categorie 3A.

Daardoor is de straal dus zeer krachtig en zal je die dus altijd goed blijven zien. Dat is ook wel fijn natuurlijk, aan een straal waar bijna niks vanaf komt heb je ook niet veel. Voor het gebruik van deze groene laserpen heb je weer 2 AAA batterijen nodig, die er uiteraard gratis bij zitten.

 

Vele effecten

Voor mensen die houden van mooie effecten en figuurtjes is deze laserpen zeker een aanrader. Ook als je naar de prijs kijkt, want die is slechts €24,99. Dat is zeker door de vele figuurtjes spotgoedkoop. Daarnaast gaat deze laserpen lang mee door de goede kwaliteit en hoef je niet bang te zijn dat je snel weer een nieuwe laserpen moet kopen.

Door de extra opzetstukjes is deze laserpen geschikt voor zowel jong als oud. Het maakt dus totaal niet uit wat je leeftijd is. Iedereen kan het namelijk leuk vinden door de vele figuren en de mooie, krachtige straal.

Met de acht opzetstukjes kun je de laserpen op verschillende manieren gebruiken. Dankzij de opzetstukjes heb je namelijk iets meer dan alleen de traditionele dunne lichtstraal tot je beschikking. Leuk voor iedereen en leuk voor een onverwacht effect tijdens een presentatie.

 

Toepassingen van deze laserpen

Voor wie op zoek is naar iets nieuws en van zichzelf weet dat hij of zij snel is verveeld, dan kun je wel wat extra’s gebruiken. Wanneer je dan een laserpen gaat kopen is deze met acht opzetstukjes nét even wat beter dan alle andere laserpointers waar je uit kunt kiezen.

Er zijn verschillende soorten toepassingen te bedenken waarin laserpennen en lasers worden gebruikt. De laserpennen die wij hier verkopen zijn bijvoorbeeld perfect voor presentaties, als relatiegeschenk of om gewoon mee te spelen.

 

Waar komt de laser eigenlijk vandaan en hoe werkt een laserpen?

Einstein, Gould of toch Maiman?

Wie nou eigenlijk de uitvinder is van de laser, daar kunnen we nog eindeloos over praten. Er zijn allerlei beroemde uitvinders en denkers die het concept en de fysieke laser hebben opgerakeld in de wereld. Toch kunnen we het wel eens zijn dat het idee voor de laser afkomstig is van Einstein, zijn idee bleef vooral een idee, maar in 1960 wist Maiman de eerste functionele laser te ontwikkelen met robijn. Een aantal jaren later patenteerde Gould de ‘eerste laser’ – maar kunnen we hem dan wel als uitvinder kronen? Maakt het überhaupt uit wie de laser heeft uitgevonden? Dankzij al deze grote namen hebben we nu het plezier van de vele verschillende en vooral handige laserpointers. Top! Wat misschien wel interessant is, is om te weten hoe zo’n laserpen werkt.

 

Hoe werkt een laserpen?

Laserpennen zijn een soort lichte lasers, wellicht een klein beetje dubbel, maar wat we bedoelen is dat de laser in een laserpen niet dusdanig versterkt licht is dat je er enige schade mee aan kunt richten. Ze zijn volledig veilig en uitstekend voor presenteren. Wist je dat het woord laser de afkorting is van de omschrijving van hoe de laser eigenlijk werkt? Een laser zendt licht uit die wordt versterkt door elektromagnetische straling. De mate waarin het licht wordt versterkt bepaald de kracht van de laser. Door de kracht perfect uit te meten kan de laser verschillende doeleinden hebben. Zoals in het geval van de laserpen en het aanwijzen van informatie of bijvoorbeeld sterren door astronomen.

Wist je ook dat de astronauten van Apollo 11 in 1969 een laser gebruikten om de afstand tussen de maan en de aarde te berekenen?

 

Kleur laserGroen
Reikwijdte4000-4500 meter
Zichtbare straalJa (in het donker)
Batterijen2x AAA
Vermogen<5mW
Golflengte532nm
Laserklasse3A

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Groen8
  • Beschikbaarheid: voorraad op 20 april
  • €24,99
  • Excl. BTW: €20,65

Tags: groen8, groene laserpen met acht opzetst, groene lasers