Kies een groene laserpen!

Kies een groene laserpen

Vroeger waren er enkel rode lasers verkrijgbaar. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Er zijn nu laserpennen te koop in diverse kleuren, als rood, paars en groen. De groene lasers zijn populairder dan ooit. Dit heeft tal van redenen.

Bij voetbalwedstrijden en discotheken zie je steeds vaker groene lasers. Ook worden er veel lichtshows gedaan met groene lasers.

 

Helderder

Mensen kiezen voor groene lasers, omdat deze over het algemeen een stuk helderder zijn dan rode lasers. Als je een rode en groene laser met dezelfde kracht tegenover elkaar zet, dan ontdek je al snel dat de groene laser veel helderder is. Dit komt omdat ogen gevoeliger zijn voor groen dan voor rood licht. Een groene laser is dus niet krachtiger dan een rode laser.

 

Fel en sterk

Groene laserpennen zijn sterke en felle laserpennen. Met een groene laserpen kan je heel eenvoudig kilometers ver schijnen. Je ziet dan nog steeds een duidelijke straal.

 

Groene laserpennen van hoogwaardige kwaliteit

De laserpennen die bij Laser-Lamp.nl verkrijgbaar zijn, komen van professionele fabrieken. De fabrieken produceren enkel laserpennen van een hoogwaardige kwaliteit. Als je een groene laserpen bij ons aanschaft dan garanderen wij je dat je een pen koopt van een topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Bestel je een groene laserpen op werkdagen? Dan wordt deze de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Verzending is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp met ons