Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Groene laserpen

Tijdelijk uitverkocht Groene laserpen

Groene laserpen

 

De groene laserpen is een laserpointer met een superfelle groene laserstraal. Een groene laserstraal heeft als voordeel, dat het voor het menselijk oog gevoeliger is, waardoor het voor het menselijk oog lijkt alsof de straal nog feller is. Normaal gesproken is alleen fel groene stip zichtbaar, maar in het donker of bij mist of in een rokerige ruimte is ook de gehele straal te zien, hetgeen een leuk effect geeft.

Deze klasse 2 laserpen heeft een golflengte van 532nm en heeft een zeer grote reikwijdte, namelijk 4.000 tot 5.000 meter! Groene laserstralen geven een heel ander effect dan de rode of de paarse stralen, mede omdat ze veel feller zijn. Dit is dan ook één van de redenen waarom groene laserpennen steeds populairder worden.

De groene laserpen wordt geleverd inclusief gratis 2 AAA batterijen, dus klaar voor gebruik. De laserpen is afgewerkt met een strakke rubberen coating en is van het merk Emax lasers. Ondanks dat kost het slechts € 14,99. Dit maakt deze laserpen uitermate geschikt om als cadeau te doen bij ieder gelegenheid of om zelf te gebruiken. Deze pen is voor vele doeleinden geschikt en absoluut de moeite waard.

Mocht je ook leuke figuren met de laser willen maken, dan hebben wij voor €5 extra een groene laserpen met vijf opzetstukjes beschikbaar waarmee je hele muren kunt vullen met mooie figuren zoals een sterrenhemel.

 

Groene laserpen het beste zichtbaar

Een rode laser is minder zichtbaar dan een groene laserpen. Ook al heb je een product met dezelfde sterkte, toch zal je de kleur groen beter zien dan andere kleuren. Dit heeft te maken met het feit dat een menselijk oog de kleuren groen het beste kan zien. Elk licht is samengesteld uit verschillende ´kleuren´ licht. Deze combinatie noemen we golflengte.

De eenheid van golflengte noemen we vervolgens nanometer. Onze groene laserpen heeft een nanometer van 532. Dit zit midden in ons optimale kleurgevoeligheid. Dit verklaart waarom we de kleur groen beter zien dan andere kleuren. Zie ook onderstaand plaatje voor een visueel overzicht:

Ter vergelijking, een groene laserpen zien we theoretisch maar liefst twintig keer beter dan een rode variant. We hopen dat je hiermee snapt waarom dit product één van onze best verkopende laserpennen is.

 

Laserpen met een groene straal

Groene lasers hebben een groter bereik, dat komt voornamelijk doordat het menselijk oog gevoeliger is voor de kleur groen dan voor de andere twee kleuren in deze combo deal. Als je dus in een grote zaal gaat presenteren dan is de groene lichtstraal perfect. Het bereik en effect is zelfs 20 keer sterker dan dat van de rode laserpen. Zo ziet iedereen dus goed wat je aanwijst en is het dus raadzaam de groene laserpen te gebruiken wanneer je voor een grote groep mensen in een grote zaal gaat presenteren.

Mocht het nou nog niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan beantwoorden we graag je vragen over dit onderwerp of een ander onderwerp.

Laser
Batterijen2x AAA (inclusief)
Golflengte532nm
Kleur laserGroen
Laserklasse2
Reikwijdte4000-4500 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in het donker)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: Groen
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €14,99
  • Excl. BTW: €12,39
  • 3 of meer €12,50

Beschikbare opties:

Tags: groen, groene laserpen 5mw, groene lasers