Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Emax groene & paarse duo laserpen

Tijdelijk uitverkocht Emax groene & paarse duo laserpen

Groene & paarse combi-laserpen

Mooie combi laser met groene en paarse laserstralen in één luxe laserpen.

Met een groene of paarse laserpen kun je een hele hoop leuke dingen doen. Voor de hand ligt natuurlijk het aanwijzen van informatie tijdens een presentatie, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Zo kun je ook heel leuk sterren bekijken en ze beter aanwijzen. Daarnaast worden ze ook veelal in het onderwijs gebruikt. Groene laserpennen zijn erg goed zichtbaar voor het menselijk oog en zijn dus erg goed te gebruiken voor aanwijzen van objecten op lange afstanden.

 

Sterren bekijken

In de astronomie gaat het volledig om de sterren en planeten. Wanneer het donker wordt kunnen de astronomen met een gerust hart naar buiten. Astronomie is simpel gezegd de observatie van het heelal, het bestuderen van de sterren en de planeten.

Het is een geweldig leuke hobby en voor veel mensen ook hun beroep. Betaald worden om naar de sterren te kijken, een droomwereld voor sommigen. Met een laserpen kun je bepaalde sterren eenvoudig aanwijzen zodat het altijd duidelijk is welke ster je bekijkt.

 

In het onderwijs

Met het populairder worden van multimedia in het onderwijs, wordt het steeds belangrijker om de overvloed aan informatie goed te presenteren aan de studenten. De diverse foto’s, presentatie sheets, video en lesstof kunnen eenvoudig aangewezen worden met een laserpen.

Studenten willen graag weten waar het over gaat, de juiste informatie hebben en geïnteresseerd blijven tijdens de les. Wanneer er geen interesse is in de lesstof, dan wordt er vaak niet goed opgelet. Het is dus aan de onderwijzer om de lesstof zo goed mogelijk en zo interessant mogelijk te presenteren. Een laserpen kan daarbij helpen.

Deze groene & paarse laserpen geven je de diversiteit en zichtbaarheid die je zou verwachten van een goede laserpen. Geschikt voor presentaties, les geven en natuurlijk in de sterrenkunde.

 

 

Kleur laserGroen en paars
ReikwijdteGroen: 4000 meter / Paars: 3500 meter
Zichtbare straal Ja (de groene laser)
Batterijen2x AA


Golflengte532nm en 405nm
Laserklasse2

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Laser-lamp.nl
  • Model: GR-PRS
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €39,99
  • Excl. BTW: €33,05