Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Combo deal - 3 kleuren laser pointers

Tijdelijk uitverkocht Combo deal - 3 kleuren laser pointers

Combo deal - 3 kleuren laser pointers

Er zijn 3 kleuren laser pointers, namelijk een groene, een rode en een paarse, elk met z’n eigen voordelen. Wil jij ook een laser pointer, maar weet jij niet precies welke?

Kiezen is nu niet meer nodig met deze unieke combo deal, waarbij je alle drie de kleuren laserpennen in één grandioze deal krijgt. Een unieke kans tegen een wel zeer unieke prijs!

De laserpennen zijn alle drie van laserklasse 2 en zijn zichtbaar in het donker. De groene laserpointer heeft een enorme reikwijdte van wel 4.000 meter, de paarse laserpointer reikt tot 2.500 meter en de rode tot 1.500 meter.

Een leuke, unieke combinatie van 3 geweldige laserpennen welke voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Kiezen hoeft niet meer, je koopt ze gewoon alle 3 in één keer.

Elke kleur heeft zijn eigen golflengte. De kleur wordt namelijk bepaald door deze golflengte. De rode laserpointer heeft een golflengte van 650nm, de groene 532nm en de paarse 450nm.

Alle 3 de pennen hebben 1mW vermogen, maar doordat het menselijk oog gevoeliger is voor de kleur groen lijkt die groene laserpen voor het menselijk oog feller dan de rode en de paarse.

 

Wat kun je doen met je laser pointer?

Lasers zijn heel erg leuk, hoewel ze ook gewoon heel erg nuttig kunnen zijn. Maar wat kun je allemaal met een laser pointer?

Er zijn een hele hoop verschillende soorten laserpennen, maar ook vele type lasers, elk met hun eigen eigenschappen en functies. De meest gebruikte toepassing van de laserpen is natuurlijk als laserpointer. Ze fungeren dan voornamelijk als aanwijsstok.

Lasers worden ook gebruikt om afstanden te meten. Wist je bijvoorbeeld dat de astronauten van de missie naar de maan vanuit Apollo 11 een laser gebruikten om de afstand tussen de maan en de aarde te berekenen?

 

Presenteren met een laserpointer

Presenteren is natuurlijk een van de meest voorkomende toepassingen van de laser. Zo is het makkelijker om van een afstandje een en ander aan te wijzen. Dit gebruik je meestal voor een groot publiek of voor de klas.

Men kan vaak vanaf een afstandje dan nog steeds goed zien wat er wordt aangewezen en misschien nog wel duidelijker dan met andere methodes. Ook is het fijn dat je tijdens je presentatie wat meer bewegingsvrijheid geniet.

 

Laser fotograferen

Je kunt hele leuke effecten op beeld vastleggen met een laser. Wanneer je de sluitertijd van je camera wat vertraagd, dan kun je hele woorden met je laser uitbeelden welke vervolgens op camera worden vastgelegd.

Laat je fantasie de vrije loop en kijk wat jij in de lucht kunt tekenen en letterlijk in beeld kunt brengen!

 

Laserpointer met de klassieke rode straal of paarse lichtstraal

De rode laserpointer en de paarse laserpen zijn vooral handig tijdens presentaties voor kleine groepen. In dat geval zou de groene laserpointer net even wat te fel zijn. Twee uitstekende alternatieven dus. En mocht je de laserpennen niet kopen voor het houden van presentaties dan kun je nog altijd een laser disco doen met deze geweldige combo deal van 3 kleuren laser pointers.

Wist je trouwens dat het woord laser tot stand is gekomen uit de omschrijving van wat de laser is? Laser staat voor Light Amplification by Stimulateed Emission of Radiation. De laserpen is al een trouwe accessoire voor iedere professionele onderwijzer, presentator en speaker sinds 1990.

Laser
Batterijen3x 2x AAA
Golflengte532nm, 650nm en 450nm
Kleur laserGroen, rood & paars
Laserklasse2
ReikwijdteGroen: 4000 meter / Rood: 1500 meter / Paars 3000 meter
Vermogen<1mW
Zichtbare straalJa (in het donker)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Combo1
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht
  • €37,99
  • Excl. BTW: €31,40

Beschikbare opties: