Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Discolaser sterrenhemel

voorraad op 20 april Discolaser sterrenhemel

Discolaser met sterrenhemel

Voor leuke sierverlichting van een ruimte kiezen steeds meer mensen voor het gebruiken van een sterrenhemel. De sterrenhemel zorgt er namelijk nog steeds voor dat het publiek onder de indruk is van de mooie verlichting in de vorm van lasers.

In de webshop van Laser-Lamp.nl is ook een sterrenhemel te vinden die speciaal voor ruimtes zoals een discotheek is gemaakt. Natuurlijk is de discolaser sterrenhemel ook goed bruikbaar in andere ruimtes dan alleen in de discotheek.

Ook voor de verlichting van een slaapkamer kan de discolaser sterrenhemel heel functioneel zijn. Met de discolaser sterrenhemel zal de ruimte binnen enkele seconde worden omgetoverd tot een indrukwekkende sterrenhemel.
 

Ingebouwde laserkleuren

De discolaser sterrenhemel heeft twee ingebouwde laserkleuren. Hierdoor kan het effect van de discolaser met sterrenhemel nog beter tot zijn recht komen. De discolaser sterrenhemel heeft de kleuren rood en groen ingebouwd. Bij de discolaser kun je zelf gemakkelijk instellen welke van deze kleuren geactiveerd moeten worden. Natuurlijk kun je ook beide kleuren tegelijkertijd aanzetten.

De discolaser sterrenhemel kan zowel handmatig ingesteld worden als automatisch werken. Naast een automatische stand kan de discolaser sterrenhemel ook reageren op de maat van de muziek. Hierdoor worden de stralen aangepast aan de sfeer van de muziek, waardoor de discolaser sterrenhemel het best tot zijn recht komt.

De snelheid van de discolaser sterrenhemel kun je door middel van enkele handelingen gemakkelijk aanpassen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe snel de laser draait. Dit is ideaal wanneer je een bepaalde sfeer wilt creëren in de ruimte. Het aanpassen van de snelheid van de discolaser sterrenhemel is kinderspel, hiervoor is dus geen technische kennis vereist.

Bij de discolaser met sterrenhemel zijn de volgende dingen inbegrepen:

 • De discolaser met sterrenhemel met de kleuren rood en groen
 • Een handleiding voor het instellen van de discolaser met sterrenhemel
 • Een standaard waarin de discolaser met sterrenhemel geplaatst kan worden
 • Een adapters voor de discolaser met sterrenhemel

Door de omvang van de discolaser met sterrenhemel zal deze als pakketpost naar je worden verstuurd.

 

Effecten van deze discolaser

Tegen het sterrenhemel effect kan eigenlijk niemand op, want een dynamische discolaser gevuld met groene en rode sterren is toch helemaal te gek? Iedereen kan met deze discolaver overweg, dus ook als je helemaal geen ervaring hebt met lichtshows.

De discolaser kan automatisch opereren. In dat geval wordt de laser bestuurd door een programma wat ervoor zorgt dat de sterrenhemel gaat bewegen. Het programma is zo geprogrammeerd dat de lasers los van elkaar aan en uit gaan.

Verder is de discolaser voorzien van een hele coole geluidsgestuurde functie. Hierbij reageren de lasers op de muziek die je draait.

 

Discolaser sterrenhemel beweegt de sterrenhemel op de maat van de muziek. Ideaal voor discofeestjes en extra sfeer in huis tijdens bijvoorbeeld een kinderfeestje. Voor een optimaal effect is het leuk om de ruimte waar je de discolaser hebt staan een klein beetje met rook te vullen. Dan schemeren de lichtstralen extra mooi door de ruimte heen.

Ben je op zoek naar een mooie lichtshow voor je discofeest of wil je gewoon een extra effect in huis halen? Dan is deze discolaser sterrenhemel net wat voor jou.

Een aantal kenmerken op een rijtje

Hieronder vind je een aantal kenmerken van de discolaser met figuren:

 • Een sterrenhemel die de hele ruimte vult;
 • Perfect te projecteren op muren en plafonds;
 • Beschikt over rode én groene lichtstralen;
 • Kan automatisch meebewegen op muziek;
 • Wordt geleverd inclusief verstelbare montagebeugel en voedingsadapter.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Merk: Laser-lamp.nl
 • Model: disco-STER
 • Beschikbaarheid: voorraad op 20 april
 • €49,99
 • Excl. BTW: €41,31
 • 2 of meer €45,00

Tags: disco lasers, disco-ster, discolaser sterrenhemel