Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Discolaser met figuren

voorraad op 20 april Discolaser met figuren

Vul je hele kamer met figuren!

Deze discolaser kan mooie figuren maken door je hele kamer heen!

Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe mogelijkheden om een mooi effect te creëren in een discotheek. Een van de nieuwste technieken om deze donkere ruimte te verlichten zijn discolasers. Ook in de webshop van Laser-Lamp.nl zijn discolasers te vinden.

Zo hebben wij ook het product discolaser met figuren.  De discolaser is een van de meest professionele lasers die in onze webshop te vinden zijn. De discolaser is voor iedereen gemakkelijk te bedienen, het is alleen wel belangrijk om te weten hoe je het best met de discolaser om kunt gaan.

Deze discolaser heeft mooie hartjes in zich. Door middel van simpele handelingen kun je deze hartjes sneller en zachter laten lopen en op muziek laten reageren.

Het voordeel van de discolaser met figuren is dat de laser zowel handmatig in te stellen is, maar de discolaser kan ook automatisch werken. De discolaser kan daarnaast ook reageren op de muziek. Hierdoor wordt de kamer verlicht met de laser op de maat van de muziek. Doordat de discolaser kan reageren op de maat van de muziek is het een ideale laser voor de verlichting van een discotheek.

Bij het handmatig instellen van de discolaser kun je zelf de snelheid van de laser regelen, hierdoor kun je de laser aanpassen aan de soort muziek of de sfeer in de ruimte. De discolaser kan zich wat betreft de snelheid geheel aanpassen naar de wensen met de gebruiker. De instellingen van deze laser kun je namelijk door middel van enkele handelingen aanpassen.Bij de discolaser met figuren zijn de volgende dingen inbegrepen:

 • De discolaser met figuren (standaard hartjes)
 • Een handleiding voor de discolaser met figuren
 • Een standaard voor de discolaser
 • Een adapter voor de laser

Door de omvang van de discolaser met figuren zal deze gratis als pakketpost naar je worden verstuurd.

Ben je een DJ in eigen huis of vind je het gewoon leuk om lichteffecten in huis te hebben wanneer je muziek draait? Deze disco laser met figuren geeft je een geweldig effect.

 

Prachtige effecten

Dankzij de speciale technologie worden de laserstralen van deze disco laser opgesplitst en allerlei kanten opgestuurd om zo een heel mooi effect te realiseren. De figuren die met de laser worden gevormd geven je een unieke ervaring en omdat de disco laser over rode en groene lasers beschikt kun je een prachtige twee-kleurige sterrenhemel, hartjes muur of een wand vol andere figuren realiseren.

Doordat de laser vrij goedkoop is verkopen we de discolaser veelal aan beginnende danwel hobby DJ’s. Ook thuis is het apparaat heel goed te gebruiken. Het geeft een leuke sfeer aan de ruimte en doordat de laser relatief klein is kan deze ook makkelijk worden geplaatst of opgeborgen. Het staat nooit in de weg!

 

Ben je op zoek naar een mooie lichtshow voor je discofeest of een leuk effect in huis? Dan is deze discolaser met figuren net wat voor jou. Aansluiten is ook eenvoudig en voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten.

Een aantal kenmerken op een rijtje

Hieronder vind je een aantal kenmerken van de discolaser met figuren:

 

 • Een figurenset die de hele ruimte kan vullen;
 • Perfect te projecteren op muren en plafonds;
 • Beschikt over rode én groene lichtstralen;
 • Kan automatisch meebewegen op muziek;
 • Heeft allerlei stroboscoop effecten in huis;
 • Wordt geleverd inclusief verstelbare montagebeugel en voedingsadapter.

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 
 • Model: disco-FIG
 • Beschikbaarheid: voorraad op 20 april
 • €49,99
 • Excl. BTW: €41,31
 • 2 of meer €39,99

Tags: disco lasers, disco-fig, discolaser met figuren