Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

Overig

Duiven verjagen met laserpen
Heb je last van duiven op je erf? Met een laserpen kun je op een veilige en efficiënte manier de duiven verjagen. Duiven denken dat een laser een levend object is en schrikken daardoor snel en vliegen weg. Wij verkopen met regelmaat laserpennen aan boeren en mensen in de stad die te kampen hebben met veel duiven op en rondom het huis. Door ze met regelmaat te laten schrikken kun je ervoor zorgen dat de duiven elders onderdak zoeken. Dergelijke laserpennen zijn goedkoop en diervriendelijk, je doet de duiven er immers geen pijn mee. Het beste is om een groene laser te gebruiken. Dez..
Wat is de levensduur van een laserpen?
Levensduur van een laserpenHoe lang gaat mijn laserpen ongeveer mee? Dat is een goede vraag die we vaak krijgen te horen. Wellicht kunnen we in dit artikel wat meer duidelijkheid geven. Wat is een laserpen?Met de laserpen kun je van vrij ver op een gewenst object schijnen. In feite wijs je dus enkel iets aan met een laserpen en om die reden wordt het dus ook wel laser pointer genoemd. Een aanwijsstok voorzien van een laser. De laserpen wordt veelal gebruikt in het onderwijs, maar ook in de bouw en in andere professies zijn laserpennen erg functioneel. Lasers in het algemee..
Waar gebruik je een laserpen voor?
Waar gebruik je een laserpen voor?Laserpennen zijn nog steeds enorm populair, wie denkt dat de laserpen in de jaren 90 is ophouden te bestaan heeft het mis. Er zijn nog steeds een hele hoop laserpennen in omloop. Sterker nog, er zijn een hele hoop soorten, maten en kleuren bijgekomen sinds de jaren 60, toen de laser uit werd gevonden. Toen werd er vooral neerbuigend op gereageerd, maar vandaag de dag zijn we helemaal tevreden met de mogelijkheden die de laser ons te bieden heeft. Met name in de chemie, medische wereld (denk aan ooglaserbehandelingen en haar verwijderen middels lasers) en i..
Spelletjes met laserpennen
Spelletjes met laserpennenLaserpennen worden voor diverse doeleinden gebruikt, maar er zijn ook leuke spelletjes die je kunt doen met een laserpen. Hieronder hebben we drie voorbeelden voor u op een rijtje gezet.Figuren op de muurMet de diverse kleuren laserpennen kun je leuke figuren projecteren op de muur. Misschien niet volledig inkleuren, maar je kunt wel middels spiegels en glazen een leuk effect op de muur realiseren. Misschien kun je iets als ‘pictionairy’ of ‘draw it’ op de muur doen met lasers. Geeft een leuke draai aan het spelletje en verplicht de spelers een flinke dosi..
Laserpennen in het onderwijs
Laserpennen in het onderwijsHoewel we tegenwoordig vooral tablets gebruiken in het onderwijs, worden er nog steeds veel laserpennen gebruikt in het onderwijs. Het klassikaal uitleggen van bepaalde informatie, zoals tijdens geschiedenislessen of aardrijkskunde, kan de hulp van een laserpen zo nu en dan goed gebruiken.AardrijkskundeBij aardrijkskunde draait het volledig om topografie en bepaalde grondstoffen op bepaalde geografische liggingen. Waar ligt wat en waar ligt welk land of welke provincie? We kennen allemaal de vraag nog wel om alle 12 de provincies van Nederland op te noem..
Verschil tussen laserpen en laser pointer
Verschil tussen laserpen en laser pointerHet verschil is relatief eenvoudig uit te leggen, er is namelijk geen verschil in de zin van een laserpen is een laser pointer én de laser pointer is een laserpen. Het verschil zit hem in de figuurlijke zin van het woord. Zo wordt de benaming laser pointer voornamelijk gebruikt in het onderwijs en bij presentaties. Het is simpelweg een laserpen die wordt gebruikt als aanwijsstok. Dat is in het kort het verschil tussen beide.Waarom een laser pointer?Een laser pointer is simpelweg het aangeven van de laser op een bepaald punt. U wijst iets aan..
Wat is een laserpen?
Wat is een laserpen?Een laserpen is een klein voorwerp in de vorm van een pen waarin geen vulling zit waar men mee kan schrijven, maar waar een kleine laser in is verwerkt. Met deze laser kan men vervolgens bijvoorbeeld dingen aanwijzen of opmeten. Laserpennen worden veelal als relatiegeschenk of als verjaardagscadeautje gegeven.Soorten laserpennenEr zijn verschillende soorten laserpennen. Zo zijn er diverse sterktes, maar ook diverse kleuren. De meest bekende kleur is natuurlijk de rode laser. We zeggen natuurlijk, omdat rood de originele kleur van een laser is. Er zijn nog veel m..
Gevonden op Youtube: laserman
Spectaculair filmpje over 'laserman', een show van Disney!Met laserpennen kunnen lichteffecten bereikt worden die met gewoon licht niet bereikt kunnen worden. Dit komt omdat een laserstraal de enige lichtbundel is die zo coherent is dat de zichtbaarheid dusdanig verhoogd wordt. Deze lichteffecten zorgen in veel shows voor spektakel en enthousiasme.Lasers in lasershows zijn in alle kleuren te gebruiken, zolang ze binnen het zichtbare spectrum vallen. Dankzij de goede zichtbaarheid van laserstralen kan er bij veel feesten een volledige ruimte vermaakt worden met de effecten van de lasers..
De laserpen en zijn toepassingen
De laserpen en zijn toepassingenLaserpennen kent vrijwel iedereen wel, we hebben ze allemaal wel eens gebruikt bij een presentatie of om mee te spelen met de kat. Wist je trouwens dat het woord laser van origine een afkorting is die staat voor ‘’Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation’’? In het Nederlands betekent dit lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling. Laserpennen voor particuliere doeleinden zijn echter maar een klein onderdeel van alle bestaande lasers. Lasertechnologie is namelijk voor heel veel verschillende doe..
Laserpen: toen en nu
De laserpen: toen en nu Mijn eerste laserliefdeIk had een aantal mooie opzetstukken bij de laserpen gekregen. Als kind was ik er dolblij mee. Ik kon kiezen voor de standaard rode laserpunt, maar als ik van opzetstuk veranderde.. Dan kwamen de écht mooi dingen pas tevoorschijn. Bijvoorbeeld de afbeelding van een aap, een olifant en zelfs een naakte vrouw. Je kon dat allemaal doen met rood licht. Ongekend! Je kon zelfs de naakte vrouw op de muur van de buurman projecteren als hij voetbal aan het kijken was. Zo ver reikte het laserlicht. Het was fantastisch. Oude l..
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 19