Telefoon 085 2460172
Voor 17:30 bestellen = morgen in huis
Betrouwbaar en veilig
info@laser-lamp.nl

XXL groene laserpen 5mW

Niet meer leverbaar XXL groene laserpen 5mW

Supergrote XXL versie van de groene laserpen!

LET OP: Dit artikel verkopen wij niet meer. De behuizing bleek niet stevig genoeg en voldeed daarom niet aan onze eisen.

Deze laser ligt comfortabel in de hand en werkt tevens met normale AA batterijen die iedereen wel heeft, ook worden deze batterijen al meegeleverd. Tevens zit er ook een mooi doosje omheen waarin je deze XXL laser kunt opbergen.

Met deze XXL groene laserpen steel je de show als onderwijzer, presentator, sterrenkundige of als willekeurige gebruiker van de laserpen. Laserpennen zijn nou eenmaal cool. In het onderwijs, sterrenkunde en zelfs voor forensisch onderzoek.

Laserpennen zijn populair in allerlei professies. Daarnaast worden ze ook veelal als relatiegeschenk cadeau gedaan. Deze groene laserpen is erg goed zichtbaar en is dus ideaal voor presentaties in grote zalen en voor groot publiek.

Groene laserpennen zijn namelijk erg goed zichtbaar voor het menselijk oog, tot wel 20 keer beter dan rode of paarse laserpennen.

 

Sterren kijken

Astronomen zijn dol op laserpennen omdat ze zo veel beter sterren aan kunnen wijzen dan met de hand. Het is veel directer en duidelijker met een laserpen en voorkomt onduidelijkheid bij de persoon aan wie ze een ster of planeet willen laten zien.

Astronomie is simpel gezegd de observatie van het heelal, het bestuderen van de sterren en de planeten. Met de laserpointer zijn deze perfect aan te wijzen en in kaart te brengen.

 

In het onderwijs

Multimedia wordt steeds populairder en steeds belangrijker in het onderwijs. Dit heeft invloed op de manier waarop er wordt lesgegeven en waarop de lesstof binnenkomt. Om ervoor te zorgen dat alle informatie goed binnenkomt en dat de presentatie van de onderwijzer goed tot zijn recht komt kan de laserpen uitkomst bieden.

Het is niet voor niets dat onderwijzers graag gebruikmaken van de laserpointer. Snel switchen tussen foto’s, sheets en video of het weergeven van een zojuist op het bord geschreven zin en een foto op de projector kan het verschil zijn tussen onduidelijkheid en duidelijkheid.

Dus ook in het les geven van vandaag de dag is de laserpointer nog altijd een handig stukje gereedschap.

 

 

Kleur laserGroen
Reikwijdte4000-4500 meter
Zichtbare straalJa (in het donker)
Batterijen2x AA
Vermogen<5mW
Golflengte532nm
Laserklasse3A

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: XXL-groen
  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar
  • €19,99
  • Excl. BTW: €16,52